Verwarm de oven voor op 190°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Doe de kokosolie en suiker in een keukenmachine en mix alles goed door elkaar. Je kunt ook een staafmixer gebruiken.

Doe de kokosolie in een kom, voeg de geprakte bananen, melk en vanille-extract toe en roer tot alles goed gemengd is.

Meng in een kom alle droge ingrediënten door elkaar, behalve de gerolde haver en de cranberry’s. Spatel de droge ingrediënten door de natte ingrediënten en meng tot ze goed gecombineerd zijn. Roer vervolgens de havermout en de gedroogde veenbessen erdoor.

Vorm van het koekjesdeeg balletjes en leg die op de bakplaat. Druk elk balletje een beetje plat en zorg ervoor dat er ruimte is tussen elk koekje.

Plaats de plaat in de oven en bak 10 minuten. Haal de bakplaat uit de oven en leg de koekjes op een rooster om volledig af te koelen.

Bak de koekjes eventueel in twee aparte porties in plaats van de bakplaat te vol te proppen.

0/5 (0 Reviews)