Home / Food /

De top 10 redenen waarom je dagelijks deze vegan maaltijdshake zou moeten gebruiken om af te vallen

Gepubliceerd door Susan voor Nutrifoodz.
Foto's/Reacties (zie hieronder) tonen het geweldige resultaat van dit product
  • 1. Tel geen calorieën - tel eiwitten. Waarom, ontdek je hieronder
  • ​2. Eiwitten geven je een verzadigd gevoel - waardoor je minder trek hebt in ongezonde voeding
  • ​3. Eiwitten zorgen voor opbouw en herstel van je spieren na het trainen (drink altijd een eiwitshake na het trainen)
  • ​4. Plantaardige eiwitten dragen bij aan een gezonde darmwand en totale darmgezondheid
  • ​5. Eiwitten dragen bij aan een gezonde, volle bos haar
  • ​6. Eiwitten verminderen "trek in zoet" en "cravings"
  • ​7. Heb je trek in iets lekkers, of weet je niet wat te eten (onderweg)? Neem een Maaltijdshake met een theelepel Greens Detox
  • ​8. Maaltijdpoeder Complete® draagt bij aan gemakkelijker te kunnen afvallen
  • ​9. Voeg Complete® Maatijdpoeder toe aan je (groene) smoothie
  • ​10. Van Complete® Maaltijdpoeder kan je gezonde pannenkoeken maken, een gezond stevig ontbijt of om mee te nemen onderweg
De Nutrianen 2020-03-09 11-48-32
De Nutrianen 2020-03-09 11-51-07

Wil je afvallen? Neem deze goed opneembare, 100% Vegan, Biologische en Lekkere Maaltijdshake

Is afvallen je doel?

Eet 3 keer per dag voldoende eiwitten tijdens je maaltijd, en neem tussendoor een maaltijdshake of (groene) smoothie met Complete® maaltijdpoeder. Eiwitten verzadigen je (“vol gevoel”) waardoor je minder trek hebt in zoet, en überhaupt minder honger hebt.

Ze dragen bij aan opbouw van spiermassa en verbranding van vetmassa. En houden je bloedsuikerspiegel stabiel (stijgende bloedsuikerspiegel leidt er toe dat je aankomt door meer vetopslag), wat vereist is als je wilt afvallen.

Wil je een goede darmgezondheid? Gebruik dan deze Vegan Maaltijdshake

Wat maar weinig mensen weten is dat ruim 90% van de mensen een suboptimale darmflora heeft. Onze darmflora en darmwand raken beschadigd door consumptie van tarwe (brood, pasta en veel levensmiddelen), andere granen zoals spelt en rogge, suiker, medicijngebruik en antibiotica, frisdrank, alcohol, etc. Onthoud dat bijna alle levensmiddelen uit de supermarkt die je eet granen bevatten (meestal tarwe - de meest schadelijke voor de darmwand): crackers, ontbijtkoek, koekjes, cruesli, etc, etc.

Beschadiging van de darmwand leidt op lange termijn tot wat we noemen “Lekkende Darm Syndroom”, en dit is een serieus gezondheidsprobleem. Het is te complex om hier uit te leggen, maar onthoud: alle gezondheid begint in de darmen.

Wil je een mooie, volle bos haar houden naarmate je ouder wordt? Gebruik dan deze Vegan Maaltijdshake

Je haar bestaat uit eiwitten. Vooral wanneer bij vrouwen de haarbos dunner wordt naarmate ze ouder worden, heeft dat te maken met een tekort aan eiwitten in de voeding (en mede daardoor soms een tragere schildklierfunctie). Je lichaam heeft eiwitten nodig en kan het vervolgens ook uit je haar halen, in het uiterste geval.

Dit gebeurt als mensen de keuze maken om “minder vlees en vis” te gaan eten, of zelfs volledig vegetarisch of veganistisch worden, en niet dagelijks een eiwitshake ter vervanging gaan nemen.

Eén maaltijdshake per dag (of een smoothie met maatijdpoeder) is qua eiwitten inname voldoende om dunner wordend haar te voorkomen.

De grootste saboteur van een goede gezondheid en een slank lichaam is honger, trek in zoet en “cravings”

We weten het, maar staan er te weinig bij stil.

Trek in zoet, “honger cravings” en gewoon “zin om wat te eten” zijn de grootste saboteur van onze gezondheid en ons gewicht.

Wanneer je onderweg bent en trek hebt, of “gewoon honger” hebt, denken we minder rationeel. Ons oerbrein schakelt in en dit brein heeft maar één focus: Overleven.

Ken je dat gevoel van: “Ik moet nu echt even wat eten?”

Meestal, als het zo ver is gekomen, gaan we niet een salade eten. We snacken iets minder gezonds. Even snel een boterham, of nog slechter.

En met dat wat we dan eten, verstoren we op dat moment meerdere belangrijke processen in ons lichaam. Vooral verhogen deze snacks je bloedsuikerspiegel, waardoor je aankomt. Maar hormonaal heeft het meer effect. Afhankelijk van wat je eet kan het ook leiden tot een productie van het Cortisol hormoon, het stresshormoon, omdat het “stressvol” voor het lijf is (ongezonde voeding). En Cortisol stimuleert op zijn plaats ook weer vetopslag.

Tevens leidt een productie van het Stresshormoon cortisol tot verminderen van groeihormoon, de lichaamseigen anti-aging hormonen die je juist wel op niveau wilt houden in je lichaam.

Ik snap het: het is een complex verhaal. Hormonen zijn complex. Maar onthoud: je hebt die eiwitten nodig.

Oplossing: eet altijd iets eiwitrijk als je trek hebt.

De gemakkelijkste oplossing voor onderweg: Een (groene) smoothie met maaltijdpoeder, of gewoon een maaltijdshake (maaltijdpoeder + water).

Het is simpelweg je beste snack tussendoor.

Ik ga eigenlijk nooit van huis zonder een smoothie of maaltijdshake.

Het stopt je trek in zoet. Het stopt je hongergevoel. Het geeft je dat verzadigende gevoel dat je zoekt. En je komt er niet van aan, sterker nog: het is goed voor je.
De Nutrianen 2020-03-09 11-59-21
De Nutrianen 2020-03-09 11-54-00
De Nutrianen 2020-03-09 11-52-43
“Het is gezond, je voelt je energiek en je valt ook nog eens af - geweldig toch!"
Peter Bogaerts - Nutrifoodz klant

Hoeveel gram eiwitten heb je dagelijks nodig?

Hoeveel gram eiwitten je dagelijks nodig hebt is afhankelijk van je doelstelling, je huidige lichaamssamenstelling en hoeveel je sport.

In grote lijnen:

Wil je afvallen: Neem je lichaamsgewicht maal 1,8 in gram eiwitten per dag.
Wil je spiermassa opbouwen: Neem je lichaamsgewicht maal 2 in grammen eiwitten per dag.

Dat is je totale eiwit inname in gram eiwitten per dag, voor alle voeding die je eet.

Qua maaltijdpoeder van Nutrifoodz Complete gebruik je 1 tot 2 maaltijdshakes per dag, meestal tijdens de ochtend en middag.

Je haalt zo’n 14 maaltijdshakes uit 1 zak Nutrifoodz Complete 1400 gram.
Afhankelijk van hoeveel gebruikt, doe je ongeveer 14 dagen tot 30 dagen met één zak Nutrifoodz Complete maaltijdpoeder.

Wil je simpelweg gezond zijn, trek in zoet voorkomen, en je algehele voedingspatroon verbeteren? Neem simpelweg 1 of 2 maatscheppen Complete poeder, in je (groene) smoothie, of als losse maaltijdshake.

Dit is de maaltijdpoeder die ik dagelijks gebruik

Ja, je betaalt (bij normale verkoopprijs) ietsje meer dan bij een slechte, lage kwaliteit whey eiwit poeder.

Ja, je weet dan ook zeker dan het goed is wat je gebruikt.

En ja: we hebben een korting op deze pagina, waardoor je én niet duurder uit bent én een superieure eiwit poeder gebruikt.

Neem nooit meer whey proteine - om deze redenen

De meest verkochte maaltijdpoeders en eiwitpoeders gebruiken eiwitten afkomstig uit whey.

Whey is een reststof bij het maken van kaas. Dit wordt zo goed als altijd op smaak gebracht met kunstmatige smaakstoffen zoals aspartaam, Acesulfaam-K en anderen. Tevens worden meestal andere kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen toegevoegd. Kunstmatige aardbeiensmaak, kunstmatige vanillesmaak, etc. Soms bevatten deze whey proteïnes nog toegevoegde suikers in de vorm van sucralose, of andere vormen.

Persoonlijk voor mij was dat al meer dan genoeg reden om geen whey proteïne meer te gebruiken, indien deze kunstmatige toevoegingen er in zitten.

Whey proteïne is daarnaast - ook als deze vrij zou zijn van kunstmatige toevoegingen - bijna nooit biologisch. Om whey proteïne te maken wordt de whey van allerlei verschillende kaasboeren (en dus van duizenden verschillende koeien) verzameld in één fabriek en vervolgens gesproeidroogt tot whey proteïne poeder. Je weet dus eigenlijk nooit waar de whey proteïne echt vandaan komt.

Daarnaast willen veel mensen om ethische redenen geen dierlijke producten meer gebruiken, vanwege de vlees-/zuivelindustrie en hoe de dieren daar worden behandeld.

Waarom zou jij kiezen voor maaltijdpoeder met eiwitten afkomstig van bruine rijst?

Vanwege de samenstelling (geen kunstmatige toevoegingen), opneembaarheid voor het lichaam, ethiek, zekerheid van afkomst (en dat het biologisch is), kiezen wij voor eiwit poeder afkomstig van bruine rijst.

Deze biologische bruine rijst wordt met behulp van enzymen gefermenteerd om de eiwitten er uit te halen, en vervolgens krijg je een heel zuiver eiwit die goed opneembaar is door het lichaam.

Zie hieronder in overzicht de vergelijking tussen whey eiwit poeder, en eiwit poeder afkomstig van gefermenteerde bruine rijst.

Test nu de beste, goed opneembare, vegan, biologische, 100% Complete maaltijdpoeder met duurzame natuurlijke ingrediënten, die ook lekker is, neem 1 shake per dag en maak definitief een einde aan trek in zoet

Let op: Dit is een Speciale aanbieding - zodat je het veel goedkoper dan anders kunt proberen. Deze aanbieding vind je NIET op onze webwinkel en komt NIET weer terug als je deze weg klikt.
Als je enige twijfel hebt of sceptisch bent over deze maaltijdshake Nutrifoodz Complete, dan moet je het zelf gewoon gaan testen, je gaat versteld staan van de resultaten. Vergeet niet dat je Nutrifoodz vandaag risicovrij kunt testen of het werkt! Hoe geweldig is dat?!

Wij, bij de gezondheidsafdeling van het GezondheidsJournaal hadden onze twijfels aan het begin maar we werden al snel groot fan. Na het doen van mijn eigen onderzoek kan ik met zekerheid zeggen dat mensen echt geweldige resultaten bereiken door het gebruik van de Nutrifoodz Complete maaltijdshakes!
Om resultaten zoals die van Susan te bereiken is het essentieel de Nutrifoodz kuur te gebruiken volgens de simpele stappen zoals in dit artikel wordt beschreven.
Let op: Haal nu het pakket in huis, probeer het 14 dagen zonder risico. Deze exclusieve aanbieding is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Onze 100% Geen-Risico Belofte

Bestel nu zonder zorgen. Probeer het gewoon 14 volle dagen uit en als het voor jou niet zou werken, dan krijg jij je gezonde investering gewoon terug! Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen. Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug!

Vergeet niet dat het kan gebeuren dat we tijdelijk geen voorraad hebben - omdat dit een volledig natuurlijk en hoogwaardig product is, hebben we een zeer beperkt aanbod van alle afzonderlijke ingrediënten.
100% Geen-Risico Belofte

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *