Home / Food /

De top 10 tips waarom je ook dagelijks deze 100% natuurlijke afslankcapsules zou moeten gebruiken om af te vallen

Gepubliceerd door Susan voor Nutrifoodz.
Foto's/Reacties (zie hieronder) tonen het indrukwekkende resultaat van dit product
 • ​1. Super Ketone geeft je een verzadigd gevoel - waardoor je minder trek hebt in ongezonde voeding
 • 2. Het lichaam gaat vetten afbreken om te gebruiken als energie.
 • 3. Ketonen voorzien je van een onuitputtelijke hoeveelheid energie.
 • 4. Ketonen zijn zelfs een betere bron van energie dan glucose.
 • 5. Onze lever produceert ketonen als het lichaam gedwongen wordt om vet te gebruiken als energiebron.
 • 6. Ketonen leveren per eenheid meer energie dan glucose en produceren minder afvalstoffen tijdens de verbranding.
 • 7. Groene thee zorgt ervoor dat er meer antioxidanten in je bloed aanwezig zijn.
 • 8. Groene thee helpt je bij het verminderen van pieken in je bloedsuikerspiegel, waardoor het risico op het krijgen van diabetes type 2 kleiner wordt.
 • ​9. Super Ketone bevat caffeïne en vermindert "trek in zoet" en "cravings".
 • ​10. Heb je trek in iets lekkers? Neem 2 capsules Super Ketone met een glas water.

Wil je afvallen? Neem dit goed opneembare, 100% Vegan, Biologisch en Veilig Afslankmiddel.

Is afvallen je doel?

Neem 1 tot 2 keer per dag Super Ketone tijdens je maaltijd, en neem tussendoor een maaltijdshake of (groene) smoothie met Complete® maaltijdpoeder. Eiwitten verzadigen je (“vol gevoel”) waardoor je minder trek hebt in zoet, en überhaupt minder honger hebt.

Ze dragen bij aan opbouw van spiermassa en verbranding van vetmassa. En houden je bloedsuikerspiegel stabiel (stijgende bloedsuikerspiegel leidt er toe dat je aankomt door meer vetopslag), wat vereist is als je wilt afvallen.

Wil je een gezonde darmen? Gebruik dan deze Natuurlijke Super Ketones met Groene Thee.

Wat maar weinig mensen weten is dat ruim 90% van de mensen een suboptimale darmflora heeft. Onze darmflora en darmwand raken beschadigd door consumptie van tarwe (brood, pasta en veel levensmiddelen), andere granen zoals spelt en rogge, suiker, medicijngebruik en antibiotica, frisdrank, alcohol, etc. Onthoud dat bijna alle levensmiddelen uit de supermarkt die je eet granen bevatten (meestal tarwe - de meest schadelijke voor de darmwand): crackers, ontbijtkoek, koekjes, cruesli, etc, etc.

Beschadiging van de darmwand leidt op lange termijn tot wat we noemen “Lekkende Darm Syndroom”, en dit is een serieus gezondheidsprobleem. Het is te complex om hier uit te leggen, maar onthoud: alle gezondheid begint in de darmen.

De grootste saboteur van een goede gezondheid en een slank lichaam is honger, trek in zoet en “cravings”

We weten het, maar staan er te weinig bij stil.

Trek in zoet, “honger cravings” en gewoon “zin om wat te eten” zijn de grootste saboteur van onze gezondheid en ons gewicht.

Wanneer je onderweg bent en trek hebt, of “gewoon honger” hebt, denken we minder rationeel. Ons oerbrein schakelt in en dit brein heeft maar één focus: Overleven.

Ken je dat gevoel van: “Ik moet nu echt even wat eten?”

Meestal, als het zo ver is gekomen, gaan we niet een salade eten. We snacken iets minder gezonds. Even snel een boterham, of nog slechter.

En met dat wat we dan eten, verstoren we op dat moment meerdere belangrijke processen in ons lichaam. Vooral verhogen deze snacks je bloedsuikerspiegel, waardoor je aankomt. Maar hormonaal heeft het meer effect. Afhankelijk van wat je eet kan het ook leiden tot een productie van het Cortisol hormoon, het stresshormoon, omdat het “stressvol” voor het lijf is (ongezonde voeding). En Cortisol stimuleert op zijn plaats ook weer vetopslag.

Tevens leidt een productie van het Stresshormoon cortisol tot verminderen van groeihormoon, de lichaamseigen anti-aging hormonen die je juist wel op niveau wilt houden in je lichaam.

Ik snap het: het is een complex verhaal. Hormonen zijn complex. Maar onthoud: je hebt die eiwitten nodig.

Oplossing: Neem 2 capsules Super Ketones en eet altijd iets eiwitrijk als je trek hebt.

De gemakkelijkste oplossing voor onderweg: Nutrifoodz maaltijdshake + 2 x Super Ketone innemen met water.

Het is simpelweg je beste snack tussendoor.

Ik ga eigenlijk nooit van huis zonder mijn ketones capsules.

Het stopt je trek in zoet. Het stopt je hongergevoel. Het geeft je dat verzadigende gevoel dat je zoekt. En je komt er niet van aan, sterker nog: het is goed voor je.
REVIEW WIDGET MET STARS
EMAIL OPTIN WIDGET VOOR RECEPTEN
“Het is gezond, je voelt je energiek en je valt ook nog eens af - geweldig toch!"
Peter Bogaerts - Nutrifoodz klant

Dit zijn de afslank capsules die ik dagelijks gebruik

 • Het verbrandt vetreserves 4x sneller
 • Het blokkeert vetopname
 • Geeft extra energie
 • Voorkomt hongergevoel
 • Stimuleert de gemoedstoestand (hierdoor voel je je gewoon lekkerder in je vel zitten!)
 • Biologisch gecertificeerd
 • Goed opneembaar voor het lichaam
 • Voordeliger dan andere merken met een (bijna) gelijkwaardige kwaliteit
 • Gebruiken we zelf ook dagelijks - we zijn fan van ons eigen product en staan er 100% achter
Ja, je betaalt (bij normale verkoopprijs) ietsje meer dan bij een slechte, lage kwaliteit afslank oplossing.

Ja, je weet dan ook zeker dan het goed is wat je gebruikt.

En ja: we hebben een korting op deze pagina, waardoor je én niet duurder uit bent én een superieure afslank product gebruikt.

Neem nooit meer andere (gevaarlijke) afslank supplementen - om deze redenen

De meest verkochte maaltijdpoeders en afslank capsules gebruiken goedkope stoffen die niet worden opgenomen door het lichaam.

Ze worden zo goed als altijd op smaak gebracht met kunstmatige smaakstoffen zoals aspartaam, Acesulfaam-K en anderen. Tevens worden meestal andere kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen toegevoegd. Kunstmatige aardbeiensmaak, kunstmatige vanillesmaak, etc. Soms bevatten producten nog dierlijke producten voor de capsules of de eiwitten.

Persoonlijk voor mij was dat al meer dan genoeg reden om geen andere producten meer te gebruiken, indien deze nadelen er aan verbonden zijn,

Veel mensen willen om ethische redenen geen dierlijke producten meer gebruiken, vanwege de vlees-/zuivelindustrie en hoe de dieren daar worden behandeld.

Test nu de beste, goed opneembare, vegan, biologische, 100% Veilige afslank capsules met duurzame natuurlijke ingrediënten en maak definitief een einde aan trek in zoet

Let op: Dit is een Speciale aanbieding - zodat je het veel goedkoper dan anders kunt proberen. Deze aanbieding vind je NIET op onze webwinkel en komt NIET weer terug als je deze weg klikt.
Als je enige twijfel hebt of sceptisch bent over deze afslank capsules Nutrifoodz Super Ketones, dan moet je het zelf gewoon gaan testen, je gaat versteld staan van de resultaten. Vergeet niet dat je Nutrifoodz vandaag risicovrij kunt testen of het werkt! Hoe geweldig is dat?!

Wij, bij de gezondheidsafdeling van het GezondheidsJournaal hadden onze twijfels aan het begin maar we werden al snel groot fan. Na het doen van mijn eigen onderzoek kan ik met zekerheid zeggen dat mensen echt geweldige resultaten bereiken door het gebruik van de Nutrifoodz Super Ketone afslank capsules!
Om resultaten zoals die van Susan te bereiken is het essentieel de Nutrifoodz kuur te gebruiken volgens de simpele stappen zoals in dit artikel wordt beschreven.
Let op: Haal nu het pakket in huis, probeer het 14 dagen zonder risico. Deze exclusieve aanbieding is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *