Home / Food /

Nutrifoodz Red Juice: Een rode cocktail van Exotische Supervruchten, geeft een healthy upgrade aan geest en lichaam!

Gepubliceerd door Joshua voor Nutrifoodz.
Nutrifoodz Red Juice is een super lekker en fruitig rood drankje dat je extra mentale en fysieke energie geeft om je dag te starten en nog beter te presteren op je werk en in de sportschool.
Alsof dat nog niet genoeg is, heeft dit betoverende rode drankje je nog veel meer te bieden! Het stimuleert namelijk ook je metabolisme, waardoor thermogenesis en algemene vetverbranding gestimuleerd worden. Ideaal als je graag wat kilo's minder wilt of gewoon lekker in shape wilt blijven!

Maar daar houdt het nog niet op hoor...

Misschien is dit wel één van de allermooiste troeven dat deze rode drank je lichaam te schenken heeft. Nutrifoodz Red Juice houdt je jong door verouderingsprocessen in je lichaam stop te zetten...en dit op een zichtbare manier. Na slechts enkele weken zie je het verschil al aan je huid, die opvallend gaat stralen van gezondheid!

Wat is nu het geheim van Nutrifoodz Red Juice?

Het geheim zit verborgen in de lange lijst van ultra gezonde, natuurlijke en krachtige ingrediënten waarvan dit drankje gemaakt is. Boordevol vitaminen, mineralen, antioxidanten, polyfenolen en phytonutriënten afkomstig uit exotische SUPERFOODS, kruiden, paddenstoelen en vruchten en nog veel meer.
Dit magische drankje dat heerlijk en verfrissend smaakt, je geest tot rust brengt, je huid doet stralen en je lichaam een boost van energie levert, kan bovendien ook preventief en helend als medicijn gebruikt worden.

Kortom dit smaakvolle en voedzame drankje is een ware “MULTIFUNCTIONAL” voor de algemene gezondheid en het welzijn van GEEST & LICHAAM!

In dit artikel ontdek je de krachtige en exotische SUPERFOOD vruchten die Nutrifoodz Red Juice juist zo bijzonder maken.

Klik op het ingrediënt om hierover meteen verder te lezen:

NUTRIFOODZ RED JUICE

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ al +50.000 trotse Nutrianen
rj1
 • Lekkere, fruitige en verfrissende smaak!
 • Geeft je extra energie en vitaliteit
 • Versnelt je metabolisme (stofwisseling)
 • Verhoogt je vetverbranding
 • Gezonde en glanzende huid!
 • Fit en mentaal scherp
 • Betere weerstand
 • Rijk aan vitaminen, mineralen, antioxidanten, polyfenolen en phytonutriënten
 • Bevat zeer weinig calorieën
 • 100% Plantaardig - Geen Suiker
 • 60 porties (300g) - vanaf 0,63 per portie

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
3-logos

Framboos

Gewichtsverlies
Frambozen kunnen je helpen afvallen en bieden ondersteuning van een gezonde gewichtsbeheersing. Aangezien frambozen van nature veel vezels bevatten en weinig calorieën, kunnen ze gunstig zijn voor een gezond gewichtsbehoud. Twee kopjes verse frambozen bevatten slechts 128 calorieën, maar leveren 16 gram vezels van hoge kwaliteit. De vezelinhoud van frambozen ondersteunt gewichtsverlies door het aantal geabsorbeerde calorieën te verminderen en je lichaam langer een voldaan gevoel te geven.

Vertraagt verouderingsprocessen
Frambozen zijn rijk aan antioxidanten, die kunnen helpen om tekenen van veroudering te verminderen door het bestrijden van vrije radicalen in je lichaam. Frambozen bevatten eveneens een grote hoeveelheid vitamine C, wat nodig is voor een gezonde huid en de collageenproductie kan verbeteren. Meerdere studies hebben namelijk aangetoond dat vitamine C een directe invloed heeft op de manier waarop je lichaam collageen aanmaakt. Vitamine C zorgt er ook voor dat het collageen mRNA stabiliseert, waardoor de collageenproteïne synthese voor herstel van beschadigde huid, verhoogd wordt. Kortom zullen frambozen je een aanzienlijke bijdrage leveren aan de gezondheid van je huid, waardoor je huid voller, steviger en jeugdiger oogt.

Verlicht ontstekingen
Regelmatig frambozen consumeren kan helpen bij het verlichten van ontstekingen en de bijhorende symptomen. Frambozen bevatten polyfenolen die ontstekingsremmende effecten hebben. Polyfenolen helpen bij het reguleren van de cellulaire activiteiten in ontstekingscellen en de activiteiten van enzymen die betrokken zijn bij de productie van andere pro-inflammatoire moleculen.
Verbetert het geheugen
Blauwe bosbessen zijn werkelijke wondertjes van de natuur met een zeer laag suikergehalte en een hoog gehalte aan super nutriënten. Daarom wordt het ook beschouwd als een werkelijke SUPERFOOD en krijgen ze tegenwoordig ook vaak BRAINFOOD als benaming. En dat is geen toeval want deze bessen hebben een wonderbaarlijke invloed op je hersenfuncties. Ze gaan cognitieve achteruitgang tegen en verbeteren de neuronale functies. Naarmate je ouder wordt gaat je geheugen stelselmatig achteruit, en wanneer je dit vergeet...kan je niet meer terug. Gelukkig kan je dit vermijden door regelmatig blauwe bosbessen te consumeren. Je geheugen gaat achteruit door een verminderde hersenplasticiteit. De polyfenolen in blauwe bessen moduleren de plasticiteit van neuronen en cognitieve processen. Deze helpen ook bij het voorkomen van neurodegeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer en dementie.

Hartgezondheid
Bosbessen zijn niet enkel voedsel voor je hersenen, maar ook voor je hart. Blauwe bessen zijn rijk aan vitamine B6 en foliumzuur. Deze phytonutriënten beschermen het hart, door vasculaire schade te voorkomen. Vitamine B6 en foliumzuur zorgen er eveneens voor dat de opstapeling van de schadelijke stof homocysteïne tegengehouden wordt. Blauwe bosbessen bevatten ook veel anthecyanen, dit zijn in feite natuurlijke kleurstoffen die men terugvindt in meerdere blauwe en rode vruchten wanneer ze rijp zijn. Een onderzoek dat uitgevoerd werd aan de “Harvard School of Public Health” heeft kunnen aantonen dat antocyanen in belangrijke mate bijdragen aan de gezondheid en het goed functioneren van het hart.

Verhoogt het metabolisme
Blauwe bosbessen zijn rijk aan Catechinen, dit zijn antioxidanten die in een grote verscheidenheid aan voedingsmiddelen worden aangetroffen. Ze zijn misschien wel het meest bekend als een actief bestanddeel van een andere plant die bekend staat om zijn vetverbrandende effecten, namelijk groene thee. Wetenschappers ontdekten dat catechinen het metabolisme (stofwisseling) kunnen verhogen, en dit is hoe ze helpen vet te verbranden. Dit proces staat bekend als thermogenesis. Als antioxidanten zijnde kunnen catechinen ook de nefaste effecten van vrije radicalen verminderen om ook zo veroudering tegen te gaan.
Voorkomen pieken in de bloedsuikerspiegel
De fameuze aardbei is ongetwijfeld de favoriete vrucht van velen onder ons. Maar wist je ook dat aardbeien componenten bevatten die je aanmaak van collageen stimuleren? Flavanoïden, phytonutriënten, polyfenolen en antioxidanten in de aardbei dragen allen bij aan de versteviging van je huidcellen. Ze hebben een laag suikergehalte en verbeteren je cardiovasculariteit!

Wist jij ook dat regelmatig aardbeien eten ervoor kan zorgen dat de koolhydraten die jij eet minder effect hebben op je bloedsuikerspiegel? Dit is namelijk gebleken uit een recente Finse studie, waarbij een groep gezonde vrouwen wit brood met aardbeien aten. De aardbeien zorgden voor verbeterde glycemische reactie op het brood die maar liefst 36 procent beter was ten opzichte van die proefpersonen die alleen het brood aten. Onderzoekers leggen uit dat bepaalde componenten van de aardbeien zoals o.a. Polyfenolen, de afbraak en absorptie van koolhydraten vertragen, waardoor er minder insuline nodig is om de normale bloedsuikerspiegel op peil te houden.
Vermindert inflammaties
Deze bijzonder vrucht die lijkt op een handgranaat, is niet zomaar een vrucht hoor! Zijn magische krachten zitten verborgen in zijn rode zaadjes. De granaatappel wordt al sinds millennia gezien als symbool van jeugdigheid, en dat is absoluut geen toeval! Ze zitten boordevol jong houdende nutriënten. Zelfs op muurschilderingen van Egyptische piramiden van meer dan 3000 jaar geleden vindt men afbeeldingen van granaatappels terug waar ze duidelijk vereerd werden. Granaatappel pitten hebben ook een bevorderende invloed op de cardiovasculaire gezondheid en het kan inflammaties drastisch doen verminderen. Deze vrucht geeft je lichaam net als een granaat een werkelijke explosie van super nutriënten!

Gewichtsverlies
Granaatappelsap vermindert het buikvet aanzienlijk. Uit een onderzoek kwam men tot de constatering dat de groep mensen die 4 weken lang granaatappelsap dronken een beduidend lager niveau van vetzuren in het buikgebied hadden dan de andere groep deelnemers. Hier kan uit geconcludeerd worden dat het granaatappelsap in staat is om lichaamsvet te doen verminderen. Als je de hele vrucht eet is het effect nog groter.

1 x RED JUICE

300g - goed voor 60 porties
€ 0,78 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+50.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

3 x RED JUICE

3x300g - goed voor 180 porties
€ 0,67 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+50.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

6 x RED JUICE

6x300g - goed voor 360 porties
€ 0,63 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+50.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure
Let op: Haal nu het pakket in huis, probeer het 14 dagen zonder risico. Deze exclusieve aanbieding is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Onze 100% Geen-Risico Belofte

Bestel nu zonder zorgen. Probeer het gewoon 14 volle dagen uit en als het voor jou niet zou werken, dan krijg jij je gezonde investering gewoon terug! Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen. Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug!

Vergeet niet dat het kan gebeuren dat we tijdelijk geen voorraad hebben - omdat dit een volledig natuurlijk en hoogwaardig product is, hebben we een zeer beperkt aanbod van alle afzonderlijke ingrediënten.
100% Geen-Risico Belofte

1 x RED JUICE

300g - goed voor 60 porties
€ 0,78 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+50.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

3 x RED JUICE

3x300g - goed voor 180 porties
€ 0,67 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+50.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

6 x RED JUICE

6x300g - goed voor 360 porties
€ 0,63 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+50.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

1 x RED JUICE

300g - goed voor 60 porties
€ 0,78 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+50.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

3 x RED JUICE

3x300g - goed voor 180 porties
€ 0,67 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+50.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

6 x RED JUICE

6x300g - goed voor 360 porties
€ 0,63 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+50.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *