Home / Food /

Is Dit Wellicht De Meest Krachtige Superfood Ooit?

Merk je tijdens je workout dat je snel last hebt van zere gewrichten? Heb je vaak last van ontstekingen in je lichaam? Ben je op zoek naar een manier om je lichaam te ontgiften?

Dan moet je absoluut bieten proberen! Bieten zijn zo gezond voor je en kunnen je dagelijkse leven op verschillende manieren verlichten!

Bieten – de onderschatte superfood

Je zou het niet direct verwachten, maar bieten zijn een echte superfood. Sinds het begin van de 19e eeuw zijn bieten enorm aan populariteit toegenomen, en met goed recht. Ze werden vroeger veel gebruikt in voeding vanwege hun hoge suikergehalte. Maar meer recentelijk is ontdekt dat deze kleine, ronde groente het menselijke lichaam veel meer voordelen biedt dan ooit gedacht.

1. Hoger weerstandsvermogen

De afdeling Sport en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit van Exeter (Engeland) heeft onlangs een onderzoek uitgevoerd waarin ze de effectiviteit van bieten op het menselijk lichaam onderzochten.

Het onderzoek toonde aan dat atleten die bietensap voor de training dronken, een hogere weerstand hadden voor intense beweging. Ze waren tevens in staat om 16% langer te trainen.

De onderzoekers denken dat het nitraatgehalte van de biet wordt omgezet in stikstofoxide, waardoor er minder zuurstof nodig is tijdens de training en waardoor een persoon meer uithoudingsvermogen heeft.

Onderzoekers van University Park, PA, hebben op dit onderzoek voortgeborduurd. Ze hebben ontdekt dat bieten een directe invloed hebben op hoe cellen in de bloedvaten zuurstof opnemen en loslaten.

2. Bieten gaan ontstekingen in het lichaam tegen

Bieten bevatten een stofje dat betaïne heet. Dit is een voedingsstof die de cellen en enzymen beschermt tegen “milieustress”, een factor die vaak de boosdoener is van ongewenste ontstekingen in het lichaam.

Maar betaïne doet nog veel meer. Het beschermt je organen, vermindert vasculaire risicofactoren, verbetert prestaties en voorkomt zelfs bepaalde ziekten.

3. Bevordering van een lage bloeddruk

Onderzoeken van het Amerikaanse Nutritional Interventions Laboratory en het Baker IDI Heart & Diabetes Institute hebben aangetoond dat bieten bij kunnen dragen aan het verlagen van een hoge bloeddruk.

Bieten bevatten namelijk nitraat, een element dat in je lichaam omgezet wordt in stikstofoxide en de bloedvaten vergroot en de bloedstroom verlaagt. Door dit uitbalanceringseffect zijn bietjes in staat om niet alleen de bloeddruk te verlagen, maar ook het risico op cardiovasculaire problemen te verminderen.

Maar daar houdt het niet op. Een onderzoek van Wake Forest Researchers heeft aangetoond dat bieten ook het risico op en de effecten van ziekten als dementie verminderen. Doordat bieten een positief effect hebben op de bloedsomloop, stroomt er meer bloed naar de hersenen.

Zeker met het ouder worden, kunnen bepaalde delen van de hersenen te maken krijgen met een minder goede doorbloeding. Bieten kunnen helpen dit probleem te verminderen.

4. Maar er is meer…

Naast de bovengenoemde voordelen voor de gezondheid, helpen bieten ook het hart gezond te houden en kanker te voorkomen. Ook bevatten ze een scala aan vitaminen, antioxidanten en mineralen, zoals kalium, ijzer, fosfor, vitamine A, B en C, foliumzuur, magnesium …. en ga zo maar door.

Kortom – als je op zoek bent naar een krachtige superfood, dan moet je absoluut bieten proberen. Bieten zijn heerlijk in sappen, salades en soepen, en ja we hebben deze superfood uiteraard ook verwerkt in 2 Nutrifoodz Superfoods: Nutrifoodz Greens Detox en Nutrifoodz Red Juice.

Mocht je niet altijd tijd hebben om zelf je bieten te persen, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan echt eens een Nutrifoodz Greens Detox en Nutrifoodz Red Juice.
Verminder opgeblazen gevoel, verlies gewicht en voel meer energie met één dagelijkse Superfood Shake
Verminder opgeblazen gevoel, verlies gewicht en voel meer energie met één dagelijkse Superfood Shake.

Al je gezonde superfoods in één drankje... Start met het ontgiften van je lichaam, verminder opgeblazen gevoel en ervaar weer een goede spijsvertering door gezonde darmen. Greens Detox garandeert je je dagelijkse inname van groenten en fruit, zonder te winkelen, zonder blender en zonder afwas!
 • 21 Superfoods
 • Klaar in 30 seconden
 • Voel meer energie
 • Verbeter je gezondheid
 • Mentaal scherper
 • Verwijder gifstoffen
 • Mooiere en stralende huid
 • Boost je weerstand
 • Helpt gewicht verliezen
 • Betere spijsvertering
 • Verminder opgeblazen gevoel
Eén glas Nutrifoodz Superfoods komt qua voedingsstoffen overeen met ongeveer 4 à 5 normale porties groenten en fruit.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer maakt dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat ervaren met je Nutrifoodz Greens Detox en Nutrifoodz Red Juice en wat het voor je gezondheid en algemeen welzijn betekent…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Nutrifoodz.nl

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Nutrifoodz Greens Detox en Nutrifoodz Red Juice bevatten een vernuftig samenstelling van maar liefst 15+ verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 10+ superfoods waaronder tarwegras, spirulina, rhodiala, medicenale paddestoelen en meer. Wij hebben deze deze Superfoods ontwikkeld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!

Onze 100% Geen-Risico Belofte

Bestel nu zonder zorgen. Probeer het gewoon 14 volle dagen uit en als het voor jou niet zou werken, dan krijg jij je gezonde investering gewoon terug! Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen. Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *