Home / Food /

Ontdek hoe deze heerlijke Vegan Maaltijdshake me heeft geholpen om weer lekker in mijn vel te zitten zonder gedoe in de keuken of sportschool.

Gepubliceerd door Susan voor Nutrifoodz.
Foto's/Reacties (zie hieronder) tonen het indrukwekkende resultaat van dit product
Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van de nieuwe populaire ‘Complete (Vegan) Maaltijdshakes’ om snel en gezond te eten zonder uren in de keuken te staan met voorbereiden. Deze nieuwe soort maaltijdshake is komen overwaaien vanuit de topsport (waar tot voor kort werd gedacht dat voldoende eiwitten binnenkrijgen betekende dat je veel dierlijke producten moest eten). Diverse top atleten gebruiken nu deze 100% Plantaardige Maaltijdshakes om vetreserves te verbranden, terwijl het eigenlijk bedoeld is als volwaardige en voedzame maaltijd.

Maar –naast de gezonde eigenschappen van een 100% plantaardig dieet – blijkt het de hoogste succesratio te hebben op het gebied van gezond afvallen. Inmiddels worden deze Vegan Maaltijdshakes dan ook door vele experts geprezen door de unieke vetverbranding eigenschappen. Simpelweg dagelijks één tot twee shakes in te nemen met water of melk.
“Het is gezond, je voelt je energiek en je valt ook nog eens af - geweldig toch!"
Peter Bogaerts - Nutrifoodz klant
Nutrifoodz Complete is zo'n nieuwe soort maaltijdshake die bovendien perfect past in het voedingsschema van deze tientallen absolute topsporters. De atleten zijn laaiend enthousiast over de resultaten en onthullen alles in de spraakmakende docu op Netflix: The Game Changers. Volgens James Loomis, de team arts van St. Louis Rams en de St. Louis Cardinals zijn de resulaten opvallend en verbazingwekkend.
Inmiddels duiken er ook in Nederland steeds meer succesverhalen op over deze nieuwe soort 100% plantaardige maaltijdshake, dus besloten we dat deze afslanktrend snel aan een nader onderzoek onderworpen moest worden...
Om te beginnen ging ik het internet op om meer informatie over deze producten te zoeken. Hoewel er vele afslankshakes te vinden waren, was er maar 1 product in het bijzonder (Nutrifoodz) die alle werkzame ingrediënten combineert tot één formule zonder toegevoegde suiker of andere kunstmatige stoffen. Ik zag opvallend veel goede recensies en feedback over de smaak, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Het grote voordeel was dat er een nederlandstalige website bestaat waar ik het product direct kon bestellen, zodat ik de volgende dag al kon testen en pas achteraf hoefde te betalen. Een andere reden waarom ik voor Nutrifoodz heb gekozen is dat ze geen soja gebruiken en een fantastisch mooie missie hebben om de planeet af te koelen door de Regreen Revolution te steunen. Dit product was perfect voor mijn onderzoek.
Hier is wat Nutrifoodz op hun website beweert...
  • Praktisch, voedzaam en lekker!
  • Perfecte maaltijd met alle voedingsstoffen
  • Handig bij snel en gezond afvallen
  • 100% plantaardig - Slechts 1g natuurlijke suiker
  • Handig als ontbijt, lunch, diner of tussendoor
  • 14 maaltijden (1400g) - vanaf € 1,80 per maaltijd
  • Je steunt de Regreen Revolution
Ik was behoorlijk sceptisch maar wilde zelf ondervinden of dit product echt zo goed was als in al die succesverhalen stond. Bijna alle verbazingwekkende reacties over afvallen die ik gelezen had, gingen over de kracht van deze vegan maaltijdshake. Daarbovenop zou het er ook voor zorgen dat schadelijke giftige stoffen uit je lichaam verdwijnen...
De veelbelovende (zie promolink hieronder) Nutrifoodz Complete werd één dag na mijn online bestelling al thuis afgeleverd. De verpakking (4 pakken) hadden een inhoud voor 4 weken, dit kwam perfect uit omdat ik het 4 weken wilde testen met twee shakes per dag.

Hoe werkt het?

Neem dagelijks één tot twee Nutrifoodz maaltijdshakes. Meng 2 scheppen (100g) poeder met 600ml water of melk.
(Bij voorkeur in de ochtend en/of lunch)

Week Een

Ik was enorm verbaasd door de lekkere smaak en de schrikbarende positieve resultaten al na de eerste week. Ik had veel meer energie dan gewoonlijk en ik had geen honger - Een fijne bijwerking van Nutrifoodz Complete is dat het op een natuurlijke manier je honger gevoel in toom houdt. Ik voelde me echt fantastisch. Ik had niets aan mijn dagelijkse routine veranderd, ik gebruikte alleen twee shakes per dag (als ontbijt en als lunch) uit het pak van Nutrifoodz volgens de aanwijzingen op de verpakking. 's Avonds at ik net als gewoonlijk.
Tegen het einde van de 1ste week ging ik op de weegschaal staan en ik kon mijn ogen niet geloven - ik was toch al wat afgevallen! Echter, ik was nog steeds niet overtuigd, want je verliest misschien gewoon veel vocht bij het begin van een nieuw dieet? Ik temde mijn enthousiasme en vertelde mezelf dat ik moest wachten op de resultaten van de volgende weken. Ik geeft toe dat ik wel echt enthousiast was geworden.

Week Twee

Na de 2de week Nutrifoodz te gebruiken was mijn energie en stemming zelfs beter dan in Week 1. Ook sliep ik dieper zonder 's nachts wakker te worden – blijkbaar een direct resultaat van het kwijtraken van de giftige afvalstoffen. Aan het eind van week twee was ik weer wat gewicht kwijt waardoor ik al meer dan duidelijk resultaat kon zien in de spiegel. Ik voelde me ook sinds lang weer goed in mijn vel.

Mijn twijfel begon te verdwijnen – deze maaltijshake bleek veel beter te zijn dan ik had gedacht.

Week Drie

Ik moet zeggen dat al mijn twijfel was verdwenen na de 3de week. Ik was al toe aan nieuwe kleding en ook deze week alweer in vetmassa afgevallen! Ik had veel energie en ik was op een natuurlijke manier de hele tijd in een goede stemming, zonder ongewenste bijwerkingen. Mijn spijsverteringsstelsel was veel beter; ik had geen opgeblazen gevoel meer na een maaltijd en ik had ook geen last meer van winderigheid. Ik voelde me gezond, gelukkig en vol energie!

Week Vier

Aan het einde van de 4de week was ik volkomen verbaasd over de resultaten. Ik was duidelijk zichtbaar afgevallen aangezien nu heel wat vrienden, familie en collega's complimenten maakten over mijn figuur. Ik denk dat velen van hen ook het actieproduct aan het bestellen zijn terwijl ik dit artikel schrijf. Wat me ook opvalt is dat ik veel meer aandacht van de mannen krijg… (ook een groot voordeel van dit dieet). Ik kan je ook vertellen dat ik door de geweldige resultaten en bijkomende gezondheidsvoordelen Nutrifoodz Complete ben blijven gebruiken. Ik bespaar uiteindelijk toch best wat geld en tijd met deze praktische maaltijden.

De Conclusie

Als je enige twijfel hebt of sceptisch bent over deze maaltijdshake Nutrifoodz Complete, dan moet je het zelf gewoon gaan testen, je gaat versteld staan van de resultaten. Vergeet niet dat je Nutrifoodz vandaag risicovrij kunt testen of het werkt! Hoe geweldig is dat?!

Wij, bij de gezondheidsafdeling van het GezondheidsJournaal hadden onze twijfels aan het begin maar we werden al snel groot fan. Na het doen van mijn eigen onderzoek kan ik met zekerheid zeggen dat mensen echt geweldige resultaten bereiken door het gebruik van de Nutrifoodz Complete maaltijdshakes!

Opmerking

Om resultaten zoals die van Susan te bereiken is het essentieel de Nutrifoodz kuur te gebruiken volgens de simpele stappen zoals in dit artikel wordt beschreven.
“Het is gezond, je voelt je energiek en je valt ook nog eens af - geweldig toch!"
Peter Bogaerts - Nutrifoodz klant
Let op: Haal nu het pakket in huis, probeer het 14 dagen zonder risico. Deze exclusieve aanbieding is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

18 Reacties

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *