Home / Food /

DOORBRAAK: Reporter verliest gewicht en onthult haar methode in dit artikel

susan pic
Gepubliceerd door Susan
Reacties (zie hieronder) tonen het merkwaardige resultaat van dit product aan
Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van dit super populaire ‘Raspberry Ketones’ afslankproduct. Deze afslankkuur is komen overwaaien vanuit Hollywood. Diverse Hollywood-sterren gebruiken Raspberry Ketones om vetreserves te verbranden, terwijl het eigenlijk bedoeld is als ontgiftingskuur. Maar –naast de gezonde eigenschappen van een ontgiftingskuur– blijkt het de hoogste succesratio te hebben op het gebied van afvallen en afslanken. Inmiddels worden Raspberry Ketones dan ook door vele experts geprezen door de unieke vetverbranding eigenschappen. Dagelijks één tot twee capsules van deze kuur in te nemen met een glas water helpt je lichaam volgens experts om beter vet te verbranden.
“Het is gezond, je voelt je energiek en je valt ook nog eens af - geweldig toch!"
Charlotte Janssen - Nutrifoodz klant
Nutrifoodz Ketones is een nieuwe manier van afvallen die door Dr. Oz wordt aanbevolen. Dr. Oz kennen we onder andere van zijn gastoptredens in de show van Oprah Winfrey en zijn eigen show. Volgens Dr. Oz zijn inmiddels miljoenen mensen afgevallen dankzij Ketones.
Inmiddels duiken er ook in Nederland steeds meer succesverhalen op over deze unieke ontgiftingskuur, dus besloten we dat deze afslank trend snel aan een nader onderzoek onderworpen moest worden...
Om te beginnen ging ik het internet op om meer informatie over deze producten te zoeken. Hoewel er vele afslank kuren te vinden waren, was er maar 1 product in het bijzonder (Nutrifoodz) die alle werkzame ingrediënten combineert tot één formule en opvallend veel goede recensies en feedback kreeg over de kwaliteit en betrouwbaarheid.
Het grote voordeel was dat er een nederlandstalige website bestaat waar ik het product direct kon bestellen, zodat ik de volgende dag al kon testen en pas achteraf hoefde te betalen. Een andere reden waarom ik voor de Nutrifoodz heb gekozen is dat dit product tot de zuiverste en meest geconcentreerde op de markt behoren. Dit product was perfect voor mijn onderzoek.
Hier is wat Nutrifoodz op hun website beweert...
  • Het verbrandt vetreserves 4x sneller
  • Het blokkeert vetopname
  • Geeft extra energie
  • Voorkomt hongergevoel
  • Stimuleert de gemoedstoestand (hierdoor voel je je gewoon lekkerder in je vel zitten!)
Ik was behoorlijk sceptisch maar wilde zelf ondervinden of dit product echt zo goed was als in al die succesverhalen stond. Bijna alle verbazingwekkende rapporten over afvallen die ik gelezen heb gingen over de kracht van het Raspberry Ketones extract. De natuurlijke vetverbranding die door Raspberry Ketones wordt bevorderd verhoogt het energiepeil. Tevens zorgt het ervoor dat schadelijke giftige stoffen en al het opgeslagen afval uit je lichaam wordt gespoeld. Hierdoor worden calorieën nog efficiënter verbruikt.
De veelbelovende (zie promolink hieronder) Nutrifoodz kuur lag één dag na mijn online bestelling al op de deurmat. De verpakking had een inhoud voor 4 weken, dit kwam perfect uit omdat ik het 4 weken wilde testen.

Hoe werkt het?

Neem dagelijks één tot twee Nutrifoodz capsules in met een glas water.
(Bij voorkeur in de ochtend)

Week Een

Ik was enorm verbaasd door de indrukwekkende resultaten na de eerste week. Ik had veel meer energie dan gewoonlijk en ik had geen honger - Een fijne bijwerking van de Nutrifoodz Super Ketones is dat het op een natuurlijke manier je honger gevoel in toom houdt. Ik voelde me echt fantastisch*. Ik had niets aan mijn dagelijkse routine verandert, ik gebruikte alleen twee capsules per dag uit het pakket van Nutrifoodz volgens de aanwijzingen op de verpakking. *resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.
Tegen het einde van de 1ste week ging ik op de weegschaal staan en ik kon mijn ogen niet geloven - ik begon eindelijk af te vallen! Echter, ik was nog steeds niet overtuigd, want je verliest normaal heel veel vocht bij het begin van een dieet. Ik temde mijn enthousiasme en vertelde mezelf dat ik moest wachten op de resultaten van de andere weken. Ik geeft toe dat ik het wel spannend vond.

Week Twee

Na de 2de week Nutrifoodz te gebruiken was mijn energie en stemming zelfs beter dan in Week 1. Ook sliep ik dieper zonder 's nachts wakker te worden - een direct resultaat van het kwijtraken van de giftige stoffen. Aan het eind van week twee was ik weer wat afgevallen.

Mijn twijfel begon te verdwijnen - dit dieet bleek veel beter te zijn dan ik had gedacht.

Week Drie

Ik moet zeggen dat al mijn twijfel verdwenen was na de 3de week. Ik had veel energie en ik was op een natuurlijke manier de hele tijd in een goede stemming, zonder ongewenste bijwerkingen. Mijn spijsverteringsstelsel was veel beter; ik had geen opgeblazen gevoel meer na een maaltijd en ik had ook geen last meer van winderigheid. Ik voelde me gezond, gelukkig en vol energie!

Week Vier

Aan het einde van de 4de week was ik volkomen verbaasd over de resultaten. Vrienden, familie en collega's maakten complimenten over mijn figuur en ik denk dat velen van hen ook het actieproduct aan het bestellen zijn terwijl ik dit artikel schrijf. Wat me ook opvalt is dat ik veel meer aandacht van de mannen krijg… (ook een groot voordeel van dit dieet). Ik kan jullie ook vertellen dat ik door de geweldige resultaten en bijkomende gezondheidsvoordelen Nutrifoodz voor onbepaalde tijd zal blijven gebruiken.

De Conclusie

Als u enige twijfel heeft of sceptisch bent over deze Nutrifoodz moet u het zelf gewoon gaan testen, u zult versteld staan van de resultaten. Vergeet niet dat u Nutrifoodz vandaag risicovrij kunt testen of het werkt! Hoe geweldig is dat?!

Wij hadden onze twijfels aan het begin maar we werden al snel groot fan. Na het doen van mijn eigen onderzoek kan ik met zekerheid zeggen dat mensen echt resultaten kunnen bereiken door het gebruik van de Nutrifoodz kuur!

Opmerking

Let op: Dit is een Speciale aanbieding - zodat je het veel goedkoper dan anders kunt proberen. Deze aanbieding vind je NIET op onze webwinkel en komt NIET weer terug als je deze weg klikt.
Om resultaten zoals die van Susan te bereiken is het essentieel de Nutrifoodz kuur te gebruiken volgens de simpele stappen zoals in dit artikel wordt beschreven.
Let op: Haal nu het pakket in huis, probeer het 14 dagen zonder risico. Deze exclusieve aanbieding is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

18 Reacties

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *