WAARSCHUWING: Waarom Volksgezondheid Je Waarschuwt over Ibuprofen, Diclofenac en Dafalgan!

"Toen ik bloed zag in het toilet Belde ik meteen de spoed!"

Indien je Sylvia's grootvader die dag had gezien, zou je weten waarom Sylvia hem meteen naar de spoedgevallen hulp bracht.

Vreselijke pijn, vooral in zijn rug, heupen en knieën, maakte zijn leven ellendig.

Zijn pijn werd zo erg, alles doen - zelfs kleine klusjes in huis - werd een beproeving.

Hij had zelfs hulp nodig om alleen maar uit zijn stoel te komen na het tv kijken.

Maar het was niet de pijn die haar grootvader op de spoedafdeling deed belanden. Nee, hij stierf bijna door de 'onschuldige' pilletjes die hij elke dag gebruikte om zijn pijn te verminderen.

Praten over wat er 15 jaar geleden met haar grootvader is gebeurd doet Sylvia nog steeds pijn ...

Toch leidde het Sylvia op een avontuur naar een krachtig, 4000-jaar oud verzachtend wonder dat, als haar grootvader het alleen maar had geweten, zijn leven mogelijk had gered.

Maar haar grootvader heeft nooit de kans gehad om over dit verzachtend wonder te horen.

Dat is waarom wij dit Consumenten Gezondheids Rapport hebben gemaakt.

En wanneer jij nog steeds Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine en andere zogenaamde 'onschuldige' pijnstillers gebruikt, zal wat je gaat lezen 'life-changing' zijn.

Want het zal je niet alleen een BETERE MANIER tonen om terug mobieler en comfortabeler te zijn bij kwaaltjes in je rug, nek en gewrichten -- het kan misschien je leven redden!

IN DIT CONSUMENTEN GEZONDHEIDS RAPPORT:

 • OVERHEIDS-WAARSCHUWING: Nierfalen, hartaanval en beroerte zijn allemaal gekoppeld aan deze gewone vrij verkrijgbare pijnstiller. Heb je het vanmorgen genomen?
 • Een BETERE oplossing voor rug-, nek- en gewrichtsmobiliteit. Studies tonen aan dat het beter werkt dan ibuprofen, aspirine en andere pijnstillers bij het verlichten van de nr.#1 oorzaak van pijn*
 • Word fris en flexibel wakker! Klinische onderzoeken onthullen een krachtig "gouden poeder" dat je helpt om fris, uitgerust en met minder ochtendstijfheid in jouw gewrichten uit bed te stappen.
 • Koel de chronische ontsteking af die pijn veroorzaakt. Ideaal als andere natuurlijke remedies die je hebt geprobeerd, je niet het gewenste resultaat geven.
 • PLUS, blijf lezen en ontdek hoe je dit nieuwe, volledig natuurlijke alternatief compleet VRIJBLIJVEND mag proberen!

Deze 'Onschuldige' Pijnstiller Kan Je Doden

In 2002 bezocht Sylvia haar grootouders voor Kerstmis. Later op de avond, tijdens haar bezoek, werd zij wakker door het geluid van iemand die kreunde van de pijn in de badkamer.

Het was haar grootvader.

Sylvia stormde naar binnen om hem te controleren en toen zag zij iets dat zij nooit zal vergeten:

Haar grootvader stond voor een toilet vol bloed.

Blijkbaar was hij al wekenlang bloed aan het urineren. Maar omdat hij van de stoere "spartaanse stijl" was, zei hij er niets over.

Haar opa is de stoerste persoon die zij ooit heeft gekend. Hij leek wel op een kruising tussen John Wayne en Clint Eastwood. Maar ondanks al zijn taaiheid wist Sylvia dat dit een gevecht was dat hij niet alleen kon winnen.

Dus belde zij meteen 1-1-2 en reed haar grootvader naar de spoedgevallen.

De dokter zei: "Je zou dood gegaan zijn..."

Nadat haar grootvader uren aan tests was onderworpen, zei de dokter: "Je hebt geluk gehad dat je binnenkwam omdat je nieren voor 90% gevuld zijn met bloed.

'Je zou dood zijn gegaan als je langer had gewacht.'

Aan de ene kant was Sylvia opgelucht dat haar grootvader de dokter gezien had -- het heeft letterlijk zijn leven gered.

Aan de andere kant was zij doodsbang om te horen dat de nieren van haar grootvader faalden.

Maar haar angst veranderde snel in WOEDE toen de dokter vertelde dat...

Sylvia's grootvaders Nieren Waren Aan Het Begeven Als Gevolg Van Zo-Genaamde 'Onschuldige' Pijnstillers

Net als miljoenen andere mensen, vertrouwde haar grootvader op Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine en andere niet-steroïde ontstekingswerende (anti-inflammatoire) geneesmiddelen (NSAID's) om zijn rug- en gewrichtspijn te beheersen.

Hij dacht dat deze pijnstillers veilig waren. Maar hij had het mis.

Jarenlang gebruik van deze zogenaamde 'onschuldige' pijnstillers had zijn nieren vernietigd. En helaas is haar grootvader niet de enige.

Volgens het Nationaal Nieren Fonds lijden 1,7 miljoen Nederlanders dit jaar aan chronische nieraandoeningen vanwege pijnstillers (NSAID's) zoals ibuprofen en aspirine.

Nog schokkender is dat nierfalen slechts één van de sinistere risico's van Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen en aspirine zijn. Laat je niet misleiden. Ook al kun je deze pijnstillers kopen zonder recept ...

Pijnstillers Zijn Zowat De Gevaarlijkste Geneesmiddelen Die Er Bestaan

In feite zijn de gevaren van Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine en andere pijnstillers zo ernstig - en zo vaak over het hoofd gezien - dat Volksgezondheid besloot om in actie te komen.

In februari 2018 heeft het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) Albert Heijn opgedragen om onmiddellijk te stoppen met de verkoop van zware pijnstillers zoals Diclofenac, Ibuprofen en Naproxen omdat deze de kans op een hartaanval of beroerte aanzienlijk vergroten.

En je hoeft pijnstillers niet lang te nemen om gevaar te lopen. Het IVM waarschuwt dat het risico op een hartaanval of een beroerte al vanaf de eerste WEEK na het nemen van een pijnstiller kan optreden, zeker wanneer je ouder dan 50 bent.

Wij hebben een beter idee. In plaats van te vertrouwen op riskante pijnstillers om je pijn te beheersen, waarom zou je niet eens een veilig, volledig natuurlijk alternatief proberen?
Ibuprofen Is Dodelijker Dan Aids
Hoe ongelooflijk het ook klinkt, pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine zullen dit jaar meer levens opeisen dan AIDS.

Volgens het Aidsfonds zullen dit jaar meer dan 100 Nederlanders sterven aan aids. Dat is beduidend minder dan de meer dan 2,000 die zullen sterven als gevolg van pijnstillers.

Blijf lezen om het volledig natuurlijke alternatief te ontdekken waarvan in studies bewezen is dat het effectiever is, zonder de dodelijke risico's.
In 2002, toen de nieren van haar grootvader begonnen te falen, wist Sylvia niet wat zij kon doen om hem te helpen.

Maar hem zo te zien lijden, veranderde de loop van haar leven. Het was zijn lijden dat haar zoektocht naar krachtige natuurlijke gezondheidsoplossingen ontketende.

Natuurlijke gezondheidsoplossingen die haar grootvader nog nooit van zijn arts had gehoord.

Zij wou dat haar grootvader lang genoeg had geleefd om te ervaren wat wij je nu gaan tonen.

Omdat dit rapport een verbazingwekkend, volledig natuurlijke alternatief onthult, waarvan onderzoek aantoont dat het BETER werkt dan Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen of aspirine bij het versoepelen van je mobiliteit ... ZONDER de gevaarlijke bijwerkingen.

Dat is spannend nieuws wanneer je het beu bent om met pijn te leven!

Maar het wordt nog beter ...

Aan het einde van dit rapport zie je hoe je dit veilige, krachtige alternatief helemaal RISICOLOOS kunt proberen!

Hoe Kan Je Natuurlijk, Rustgevend Comfort voor Pijn en Kwaaltjes Ontdekken?

Voor Nutrifoodz was het frustrerend om zoveel klanten te zien die vertrouwden op pijnstillers (NSAID's) om hun pijn te verlichten. De meeste van deze mannen en vrouwen waren zich niet bewust van de risico's van deze medicijnen.

Nadat je hebt ontdekt wat pijnstillers met de nieren van Sylvia's grootvader deden, wil je zoiets ook niet bij jezelf laten gebeuren. Je hoeft gelukkig niet te beginnen aan een lange zoektocht naar een veilig, volledig natuurlijk alternatief voor pijnstillers....

Je hebt nu iets gevonden dat net zo goed, of BETER werkte dan pijnstillers om stijve, pijnlijke gewrichten te verzachten ... rugpijn te verlichten ... en om pijnvrij te kunnen leven.

In onze zoektocht naar het pijnverzachtend wonder van de natuur hebben wij krachtige kruiden onderzocht zoals witte wilgenbast en boswellia-extract, duivelsklauw en moederkruidblad ...

Wij onderzochten "oude middeltjes" zoals glucosamine en chondroïtine voor comfort van gewrichten...

Sommige van deze natuurlijke remedies waren intrigerend; anderen waren ronduit geweldig.

Maar na uitvoerig onderzoek, kwam zelfs de meest veelbelovende natuurlijke pijnstiller die wij vonden, niet in de buurt van de ruwe, oranje wortel die, zoals je gaat zien, echt zijn naam verdient...

Moeder Natuur's Verzachtend Mirakel

Werelds krachtigste natuurlijke alternatief groeit in de hete, zanderige bodem van Zuidwest-India. Wij hebben het over kurkuma.

Als een gezondheidsbewust persoon ben je waarschijnlijk bekend met kurkuma.

Deze ruwe, oranje wortelplant is bijna 4.000 jaar lang gebruikt in de traditionele Indiase, Ayurvedische geneeskunde. Het is zo krachtig dat kurkuma in zijn geboorteland India 'jayanti' wordt genoemd, wat letterlijk betekent "iemand die de ziekte overwint".
kurkuma (3)
De moderne geneeskunde beent eindelijk bij met wat traditionele Indiase genezers al duizenden jaren weten: kurkuma is de krachtigste verzachter van de natuur.

Alleen al in de afgelopen 25 jaar zijn er meer dan 3.000 onderzoeken uitgevoerd naar de gezondheidsvoordelen van kurkuma en zijn werkzame bestanddeel, curcumine.

En wanneer jij klaar bent om terug mobieler en vrijer te bewegen, zul je versteld staan van wat deze studies aantonen...

Onderzoek Toont Aan Dat Kurkuma BETER Is Bij Het Verlichten Van De Nr.#1 Oorzaak Van Pijn

Wist je dat rugpijn, nekstijfheid, gezwollen vingergewrichten, bonzende heupen en knieën, migraine en bijna elke vorm van pijn één enkele, verborgen oorzaak hebben? Die oorzaak is chronische ontsteking.

Normaal gesproken is een ontsteking een goede zaak. Het is een natuurlijk onderdeel van je immuunsysteem en de beste verdedigingslinie van je lichaam tegen ziekte en kwaaltjes. Soms gaat je immuunsysteem echter overboord met ontsteking, waardoor chronische ontsteking ontstaat.

En wanneer je lichaam 'in brand staat' door een chronische ontsteking, heb je last van stijve gewrichten, brandende en stekende pijn in je nek en onderrug. Je voelt je gevangen in een persoonlijke hel van pijn en foltering. Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine en andere pijnstillers verlichten die pijn door de chronische ontsteking te verminderen.

Het probleem is natuurlijk dat deze pijnstillers ook het risico op nierfalen, een hartaanval, een beroerte en de dood verhogen. Eerlijk gezegd geloven wij dat pijnstillers te gevaarlijk zijn om vaak te gebruiken - of helemaal niet. Maar tegelijkertijd wil je niet dat pijn en ongemak je ervan weerhouden om van het leven te genieten.
Gold Review

Hoe Vermindert Kurkuma Ontsteking en Verzacht Het Pijn?

GEWRICHTEN
Chronische ontsteking is de nummer #1 oorzaak van pijn en ziekte in het lichaam.

Kurkuma kan helpen ontstekingen te verminderen en pijn te verzachten omdat het de productie remt van de krachtigste chemische ontstekingsveroorzaker van het lichaam; NF-kB.

Goed Nieuws!

Een paar jaar geleden testten wetenschappers 12 verschillende niet-steroïde anti-inflammatoire middelen. Ze wilden zien welke de beste waren in het verminderen van pijnveroorzakende ontstekingen. Deze wetenschappers testten pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine, evenals natuurlijke geneeswijzen zoals resveratrol en kurkuma.

Weet je wat deze wetenschappers ontdekten aan het einde van hun studie?

Ze ontdekten dat Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, en aspirine de minst krachtige ontstekingsremmende middelen waren. En kurkuma (als een curcumine-extract) was de MEESTE krachtige bij het verminderen van ontstekingen. Dat is ongelooflijk!
Want wanneer je chronische ontstekingen vermindert, verjaag je de pijn rechstreeks uit je lichaam.

Dat betekent dat je uitgerust wakker wordt, zonder die vreselijke stijfheid in je nek en rug. Je kunt weer genieten van buitenactiviteiten zoals joggen, fietsen en tuinieren. Je krijgt je leven terug!

En deze studie is slechts het topje van de ijsberg.

Er zijn honderden andere studies die bewijzen dat kurkuma - en in het bijzonder de werkzame stof curcumine - één van de veiligste, meest effectieve alternatieven is die de mens kent. Kijk maar eens naar dit...

Kurkuma's Verzachtend Geheim # 2: Word Zonder Ochtendstijfheid Wakker

Heb je moeite om 's morgens uit bed te komen vanwege teveel pijn? Kost het je een uur of twee voordat jouw gewrichten en spieren loskomen voordat je jouw dag kan beginnen? Dan is hier heel goed nieuws:

Een overzicht van 8 klinische onderzoeken die zijn gepubliceerd in het prestigieuze Journal of Medicinal Food bewijst dat kurkuma, je kan ondersteunen voor soepelere gewrichten!

In één van deze klinische onderzoeken kregen 124 mannen en vrouwen van middelbare leeftijd, allemaal met ochtendstijfheid, gezwollen gewrichten en moeite met wandelen zonder pijn, 800mg kurkuma per dag gedurende 2 maanden.
Aan het einde van het proces van twee maanden hoefden deze mannen en vrouwen niet langer een uur of twee te wachten om hun lichaam elke ochtend 'op te warmen'.

In plaats daarvan werden ze wakker met een fris gevoel, uitgerust en met minder ochtendstijfheid in hun gewrichten. Ze ervaarden minder pijn, minder zwelling, minder moeite met wandelen of de trap op lopen.

Is het niet verbazingwekkend wat kurkuma kan doen?

Zo dadelijk tonen wij je wat volgens ons het meest effectieve kurkuma supplement is dat vandaag beschikbaar is -- en je krijgt de kans om het VRIJBLIJVEND UIT TE PROBEREN!

Maar eerst moet je nog één manier zien hoe kurkuma je pijn kan helpen verzachten...
Wanneer je graag enthousiast voor een nieuwe dag, uit je bed wilt springen, in plaats van je zorgen te maken over je stramme gewrichten, dan moet je echt kurkuma even proberen.
Review Christien

Kurkuma's Verzachtend Geheim #3: Verzacht Snel Kniepijn

Toen je jonger was, bracht je ook ontelbare uren door op bijvoorbeeld een tennisbaan, sportveld, gymzaal of voetbalveld?

Al die fysieke activiteit in je jeugd heeft je veel geweldige herinneringen nagelaten, maar ook misschien krakende en pijnlijke knieën.

Kniepijn zorgt ervoor dat je niet op de grond kunt komen om met je kinderen of kleinkinderen te spelen. Het verandert de wandeling van de parkeerplaats naar de winkel in een pijnlijke beproeving. En je kunt wandelen, sporten of een actieve levensstijl vergeten als je met kniepijn leeft.

Gelukkig blijkt uit studies dat kurkuma net zo effectief is bij het verlichten van kniepijn als bij het verlichten van andere vormen van stramme gewrichten.

In één onderzoek verdeelden wetenschappers 107 mannen en vrouwen met kniepijn in twee groepen. Eén groep nam dagelijks Ibuprofen. De andere groep kreeg een dagelijkse dosis kurkuma. Zes weken later testten wetenschappers leden van beide groepen.

Wetenschappers testten deze mannen en vrouwen om te zien hoeveel kniepijn ze ervaarden tijdens het wandelen en het op en neer gaan van een trap. Raad eens wat deze wetenschappers ontdekten?

Ze ontdekten dat de groep die kurkuma kreeg, evenveel pijnverlichting ervaarde als de groep die Ibuprofen innam. Is dat niet ongelooflijk?

En er is nog maar eens een bewijs dat kurkuma ook - en vaak BETER werkt - dan Ibuprofen bij het bestrijden van de #1oorzaak van pijn. Zonder bijwerkingen zoals nierfalen en beroerte.

Indien het enige wat kurkuma doet, het bestrijden van de #1oorzaak van pijn zou zijn, zou het zijn gewicht in goud waard zijn. Maar kurkuma en zijn actieve ingrediënt curcumine, doet zoveel meer voor jouw gezondheid.

Sterker nog, wij hebben alleen maar het topje van de ijsberg belicht van wat kurkuma echt kan doen.
Review Viv.M.

Wij zouden je zoveel meer kunnen vertellen over de bewezen gezondheids-voordelen van kurkuma. Zo tonen bijvoorbeeld honderden studies dat kurkuma:

 • Chronische ontsteking vermindert, de # 1 oorzaak van pijn en ziekte in het lichaam
 • Snelle verlichting geeft van pijn en kwaaltjes
 • Groter comfort van gewrichten en mobiliteit bezorgt
 • Verbeterde aandacht, focus en geheugen - in slechts 60 minuten!
 • Goed is voor hart en bloedvaten
 • Versterkt de antioxidantie mechanismen van het lichaam
 • Stralende, jonger uitziende huid
 • Soepeler en zachtere spijsvertering
 • Gezondere ogen en een scherpere visie
 • Ondersteunt gezonde bloedsuikerspiegels
 • Ondersteunt een gezond cholesterolgehalte
En zo zouden wij nog uren kunnen gaan.

Maar voor al deze verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van kurkuma, is er een probleem...
Indien Je In Het Verleden Nog Geen Resultaten Van Kurkuma Gekregen Hebt, Hier Is Waarom
Surf wat online of bezoek je plaatselijke supermarkt en je zult tientallen kurkuma-supplementen zien. Ze zijn gemakkelijk te vinden.

Wat niet zo gemakkelijk te vinden is, is een kurkuma supplement dat resultaten oplevert.

Er zijn drie belangrijke redenen waarom de meeste kurkuma-supplementen niet erg effectief zijn

1. Ze bevatten kleine hoeveelheden kurkuma.

Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, is kurkuma momenteel één van de meest opwindende dingen in de natuurlijke gezondheid. En helaas proberen sommige gewetenloze bedrijven deze populariteit te misbruiken.

Wat deze bedrijven doen, is dat ze supplementen maken met slechts 400mg of 650mg kurkuma per portie.
kurkuma 5
Hierdoor blijven hun kosten laag en de winst hoog. Maar 600 mg kurkuma is veel te weinig kurkuma om daadwerkelijk jouw gezondheid ten goede te komen.

De University of Maryland Medical Center en andere autoriteiten raden ten minste 750mg kurkuma per dag aan.

Een supplement met minder dan dit is een verspilling van je tijd -- en geld.

Laat je dus niet misleiden.

De enige manier om resultaten te krijgen is om een supplement te kiezen met MINSTENS 750mg kurkuma per dag.
Review Desiree

2. Ze gebruiken geen gestandaardiseerde ingrediënten.

Standaardisatie betekent dat de actieve ingrediënten in een supplement aanwezig zijn in een specifieke, gegarandeerde hoeveelheid.

De actieve ingrediënten in kurkuma worden curcuminoïden genoemd en omvatten curcumine, demethoxycurcumine en bisdemethoxycurcumine.

Tenzij een supplement met kurkuma gestandaardiseerd is voor ten minste 75% curcuminoïden, is er geen betrouwbare manier om zeker te weten wat er in de pil zit. Dat maakt dat niet alleen het supplement niet effectief is, het maakt het ook onveilig.

Wij advisrene om een kurkuma supplement te zoeken dat gestandaardiseerd is voor 95% curcuminoïden. Op die manier krijg je het beste resultaat voor je geld.

Ten slotte is er een derde ding dat elk kurkuma-supplement moet hebben om effectief zijn. En het kan het belangrijkste zijn...

Dit Maakt Kurkuma 2000% Effectiever

Het probleem met kurkuma - of je het nu in je eetpatroon opneemt of als supplement - is dat het door je heen gaat!

Op zichzelf wordt kurkuma slecht door je lichaam opgenomen.

Je zou lepeltje na lepeltje vers kurkuma poeder in je ochtend smoothie kunnen lepelen ...

Je zou een handjevol dure kurkuma-supplementen kunnen innemen, dag en nacht ...

Maar tenzij je ook een zeer belangrijk ingrediënt binnenkrijgt, mis je bijna alle gezondheidsvoordelen van de kurkuma.

In feite, zonder dit ene speciale ingrediënt, krijg je slechts 1% van de helende kracht van kurkuma!

Over welk ingrediënt heb ik het? BioPerine® - een speciale vorm van piperine, een alkaloïde in zwarte peper.

BioPerine doet wonderen als het gaat om de absorptie van kurkuma. In feite tonen klinische onderzoeken op mensen aan dat BioPerine® de absorptie van kurkuma met maar liefst 2.000 procent verhoogt!

Met andere woorden, als je pijn en kwaaltjes wilt verlichten met kurkuma, zorg er dan voor dat je het met BioPerine® inneemt. Anders zal je geen enkel voordeel gewaar worden.

Het Kurkuma Supplement Dat Wij Persoonlijk Aanbevelen

Omdat Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine en andere pijnstillers zo riskant zijn, beschouwen wij Kurkuma als beste alternatief voor flexibiliteit en mobiliteit.

En wanneer je rekening houdt met de andere gezondheidsvoordelen, zoals verbeterde aandacht en focus, scherpere visie, bescherming tegen hartziekten en een gezonde bloedsuikerspiegel is kurkuma echt een "must-have" -supplement.

Toen wij echter kurkuma-supplementen gingen onderzoeken om aan familie, vrienden en klanten aan te bevelen, werden wij steeds meer teleurgesteld.

De meeste supplementen die beschikbaar zijn hebben mini minuscule hoeveelheden kurkuma, slechts 400mg of 600 mg per portie. Of ze bevatten geen BioPerine®. Andere supplementen leveren 700mg kurkuma met BioPerine® maar ze zijn veel te duur!

Eerlijk gezegd konden wij geen enkel kurkuma-supplement vinden dat wij echt zouden aanraden aan mijn familie of klanten.

Dat is wanneer wij besloten om zelf een premium kurkuma supplement te laten ontwikkelen. Eén dat veilig, effectief en betaalbaar is, zodat iedereen de mobiliteit en flexibiliteit kan ervaren die ze verdienen.

Wij van Nutrifoodz zijn een bedrijf dat wetenschappelijk-onderbouwde en klinisch geteste supplementen maakt en met trots, in Nederland geproduceerd en verpakt wordt.

In samenwerking met ons team van wetenschappers en voedingsdeskundigen, ontwikkelde wij Nutrifoodz GOLD om je te helpen mobieler en comfortabeler te leven, op een natuurlijke wijze en zonder de risico's van Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, Naproxen, aspirine of andere pijnstillers.

Maak Kennis Met... Nutrifoodz Gold

Wij zijn zo enthousiast om je kennis te laten maken met Nutrifoodz Gold, ons Kurkuma supplement!

Tegenwoordig zijn er tientallen, zo niet honderden, kurkuma supplementen beschikbaar.

Wij moedigen je aan om je eigen onderzoek te doen. Maar wij denken dat je zult merken dat Nutrifoodz GOLD het effectiefste is voor het verlichten van stijve, pijnlijke gewrichten en het op natuurlijke wijze verzachten van kwaaltjes.

Als Sylvia'sgrootvader nog leefde, zou zij erop staan dat hij elke dag Nutrifoodz Gold neemt voor zijn rug- en kniepijn, net zoals mijn lieve ouders hier nu iedere dag van genieten.

Dit Maakt Nutrifoodz Gold Uniek:

 • Ontspannend* na een drukke dag door citroenmelisse
 • Citroenmelisse helpt om lekker te slapen*
 • Curcumine helpt gewrichten soepel te houden*
 • Gember ondersteunt het immuunsysteem*
 • Kaneel en citroenmelisse zijn goed voor de spijsvertering*
 • Gember ondersteunt het energieniveau*
 • Smaakt heerlijk
 • 100% Vegan - Geen Lactose
 • 60 porties (270g) - vanaf € 0,62per portie *Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Probeer Nutrifoodz GOLD volledig risicoloos uit voor 14 dagen. Je zult verbaasd zijn over de smaak en de werking van deze gouden drank.

Onze 100% Geen-Risico Belofte

Bestel nu zonder zorgen. Probeer het gewoon 14 volle dagen uit en als het voor jou niet zou werken, dan krijg jij je gezonde investering gewoon terug! Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen. Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug!

Leave a comment

Your email address will not be published.