Opgeblazen gevoel, Gasvorming, Buikpijn, Vermoeidheid, Obstipatie en Maagzuur ...
Wat Probeert Jouw 'Buikgevoel' Je Te Vertellen?
Wat Probeert Jouw 'Buikgevoel' Je Te Vertellen?
Deze mannen en vrouwen dachten dat deze gasvorming, dat opgeblazen gevoel, de reflux van maagzuur, de maagkrampen en constipatie, symptomen waren die ze konden oplossen door antacida te nemen of door iets in hun eetpatroon te veranderen...

Ze beseften niet dat het waarschuwingssignalen waren van iets heel ernstig, dat in hun lichaam op de loer lag.

Ze hadden ongelijk.

Ze waren helemaal mis.

Zou jij misschien dezelfde fout aan het maken zijn?
Ein-de-lijk, Ontdek De Eenvoudige Manier Om Een Ongezond Maagdarmstelsel Te Verjongen!
Ein-de-lijk, Ontdek De Eenvoudige Manier Om Een Ongezond Maagdarmstelsel Te Verjongen!
Hallo, wij zijn Nutrifoodz, een merk voor natuurlijke gezondheid met meer dan 100.000 klanten. Je kent Nutrifoodz misschien van 'Het Keto Dieet Plan' of van de heerlijke KHA receptenboeken.

Wij hebben dit gezondheidsrapport gemaakt om je te waarschuwen voor een verborgen epidemie die honderdduizenden mensen onnodig ziek maakt en ellende bezorgt.

Vandaag de dag heeft 74% van de bevolking last van gasvorming, een opgeblazen gevoel, maagkrampen, voedselallergieën, reflux en andere spijsverteringsproblemen... (1)

Een op de drie volwassenen schaamt zich of is gefrustreerd doordat ze obees zijn... (2)

Wereldwijd lijden meer dan 40 miljoen mensen aan auto-immuunziekten zoals Hashimoto's, lupus en de ondraaglijke pijn van reumatoïde artritis... (3)

Nog meer mensen zitten gevangen in depressie en stemmingsstoornissen...

Het lijkt niet te geloven maar al deze aandoeningen, evenals vrijwel alle chronische ziektes die 70 miljoen mensen tegenwoordig treffen, worden in verband gebracht met de woekering van toxische microben in je maagdarmstelsel (4)
Heeft Een Invasie Van
TOXISCHE BACTERIËN
Jouw Gezondheid Gekaapt?
Het klinkt als iets rechtstreeks uit een science fiction-film.

Het idee dat biljoenen microscopisch kleine bacteriën een giftige woekering in je darm kunnen veroorzaken en je gezondheid kunnen vergiftigen.

Maar de dreiging is heel reëel.

Zo heeft Dr. Gerard Mullin, auteur van”De Maagdarmbalans-Revolutie”, deze giftige woekering de 'moderne pest en verborgen epidemie' van onze tijd genoemd. (5)

Wil je het volledige verhaal van deze verborgen epidemie kennen?

Wil je weten hoe een binnenvallend leger van giftige terroristen de oorzaak kan zijn van je pijnlijke spijsverteringsproblemen, je strijd om gewicht te verliezen, je vervelende huidaandoeningen zoals psoriasis en acne op volwassen leeftijd, evenals de ziekte van Crohn, het Prikkelbare Darmsyndroom, Lekkende Darm en andere ziekten die je je gezondheid en het geluk dat je verdient ontnemen?

En…

Wil je ook weten wat de snelste en gemakkelijkste manier is om deze vervelende microben uit je buik te verwijderen, zodat je minder last hebt van spijsverteringsproblemen en weer een stralende huid en gezondheid hebt van top tot teen?

Zorg er dan voor dat je de volgende tien minuten aandachtig volgt!
Wij gaan je onze "30 Seconden Oplossing" verklappen waarover de Harvard Medische School, de Mayo Clinic, het ministerie van Volksgezondheid en honderden andere prestigieuze instellingen het met elkaar eens zijn dat het misschien wel de beste gewoonte is die je kan aannemen voor een gelukkig, gezond darmstelsel...
(6) (7) (8)

Als speciale bonus geven wij ook drie vaak voorkomende levensstijl gewoonten, wij noemen ze "de Valkuilen voor een gezond maagdarmstelsel" - die bij wijze van spreken een rode loper uitrollen en de giftige microben in je lichaam uitnodigen.
Deze drie “valkuilen" maken deel uit van ons dagelijks leven.

Je bent waarschijnlijk in MINSTENS één van deze valkuilen gelopen sinds je vanochtend wakker werd omdat je dacht dat het goed was voor je gezondheid.

Maar je zal nu ontdekken waarom veel gezondheidsexperten - waaronder wijzelf - iedereen aansporen om deze drie dingen ten koste van alles te VERMIJDEN.

Elimineer deze drie "Valkuilen" uit je leven en je zult versteld staan hoe snel je spijsvertering verbetert en je symptomen beginnen te vervagen.

Nog een ding voordat we beginnen...

Veel online medische rapporten vragen je creditcardinformatie voordat je ze kan doornemen.

Wij willen dat je weet dat wij op geen enkele manier, nu of in de toekomst van plan zijn om kosten in rekening te brengen voor de gezondheidsrapporten die wij voor je schrijven.

Het is voor ons belangrijk dat deze gezondheidsbevorderende informatie zoveel mogelijk mensen bereikt.

Het enige wat wij vragen, is dat je dit gezondheidsrapport helemaal tot het einde doorleest en wanneer je het nuttig vindt kan je het delen met je vrienden en familie.

Klinkt het goed?

Oké, laten we beginnen...
Het Geheim Van Een Gelukkige, Gezonde Darm Begint Hier!
Dit is je maagdarmkanaal of kortweg je MD-kanaal.
Tijdens je leven eet je ongeveer 60 ton voedsel. En al dat voedsel zal uiteindelijk door je maag-darmkanaal gaan. (9)

Wat je misschien niet weet, is dat in je maag-darmkanaal veel meer aanwezig is dan wat je vanochtend hebt gegeten voor het ontbijt.

Je maag-darmkanaal is ook de thuisbasis van een bloeiende populatie van ongeveer 100 biljoen micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen. (10)
In feite bevat je lichaam meer bacteriële cellen dan menselijke cellen! (11)

Sommige van deze microben zijn essentieel voor jouw gezondheid.

Ze spelen een rol in heel veel processen, van je spijsvertering tot je gewicht, metabolisme, immuniteit en zelfs je emoties toe.

We noemen deze goede microben "probiotica".
Laat ons je één van de verrassende manieren tonen waarop probiotica invloed hebben op je gezondheid...

Het gaat over serotonine.

Het is een neurotransmitter , soms het 'gelukshormoon' genoemd omdat het zowel humeur, slaap, angst en depressie regelt.

Omdat serotonine in je hersenen werkt om je humeur te regelen, zou je denken dat het in je hersenen wordt aangemaakt, toch?

Welnu, 90 procent van je serotonine wordt aangemaakt in je maag-darmstelsel!
Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat we afhankelijk zijn van probiotica die in de darm leven om de serotonine te produceren die we nodig hebben om ons gelukkig, gefocust en zelfverzekerd te voelen. (12)

Wanneer je de laatste tijd neerslachtig of depressief bent, kan dit het gevolg zijn van een toxische overwoekering in je darmen.

Problemen zoals angst, depressie, slapeloosheid en "hersensmist"... (13)

Evenals een traag of geen metabolisme, moeite met afvallen en metabool syndroom...

En ook migraine, jeukende ogen, acne en rosacea, artritis, leverziekte en tientallen andere aandoeningen...

Kunnen voorkomen wanneer slechte microben de nuttige probiotica in je maag-darmstelsel vernietigen en beginnen met hun giftige overwoekering van je darm.
Een slechte microbe die je misschien kent, is C. Albicans, beter bekend als Candida.

Bij iedereen leeft er Candida in het maagdarmstelsel.

De aanwezigheid van een beetje Candida in je spijsverteringsstelsel is prima.

Experts zijn het er over eens dat een evenwicht van 85% probiotica en 15% slechte microben zoals Candida ideaal is (14).
Wanneer Candida en andere slechte microben dit evenwicht van 85/15 verstoren, kan je favoriete voeding je opgeblazen maken en voor gasvorming zorgen en moet je je excuseren en van de tafel gaan om vervelende accidenten te voorkomen.

Eén week heb je last van zware constipatie en de volgende week loop je om de vijf minuten naar de badkamer... Je krijgt te maken met stekende maagkrampen en je plooit dubbel van pijn.

Wanneer je één van de 4,9 miljoen mensen bent die last heeft van deze en andere problemen met de spijsvertering... kunnen je symptomen een alarmteken zijn van het feit dat je darm overwoekerd wordt door Candida en andere slechte microben.

Niets zorgt zo snel voor een giftige overwoekering van Candida in je darm als te veel suiker eten. (15)

Candida en andere schadelijke microben houden van suiker, omdat het hen in staat stelt zich in een oogwenk te vermenigvuldigen en te groeien.

En dat brengt ons bij:
DARMGEZONDHEID VALKUIL #1:
DARMGEZONDHEID VALKUIL #1:
YOGHURT
Verbaasd?

Dat waren wij ook.

Vooral omdat yoghurt op de markt wordt gebracht als gezonde voeding die goed is voor je vertering.

Maar hier is de waarheid...

Wanneer je met yoghurt hebt geprobeerd om je darmproblemen op te lossen, ben je misschien bezig je darmproblemen te verergeren, en VEEL te verergeren!

Laat ons je tonen waarom...

Dit is een van de meest populaire yoghurts in je supermarkt.
SP Probiotica 9
SP Probiotica 10
Je raadt nooit wat deze yoghurt gemeen heeft met... een zachte, met vanille-creme gevulde koek die 16,5 gram suiker bevat. (16)

Dus zeker geen “gezond tussendoortje”

En yoghurt?

Een potje Yoplait Aardbeien Yoghurt bevat 18 gram suiker. (17)

Dat is bijna vijf volle theelepels!

Ben je verbaasd om te ontdekken dat je "gezonde" yoghurt MEER suiker kan bevatten dan een vanille-creme koek?

Jammer genoeg is yoghurt slechts een van de VELE suikerrijke producten in de supermarkt die zich profileren als gezonde voeding.

Volgens universitair onderzoek is aan 80% van de 600.000 voedselproducten die je in de supermarkt kunt kopen, suiker toegevoegd. (18)

Hiertoe behoren "gezonde" keuzes zoals energierepen (25 gram toegevoegde suiker), vetvrije saladedressing (10 gram), Campbell's tomatensoep (12 gram) en sinaasappelsap (11 gram).

Geen wonder dat de meeste van ons gemiddeld 80 gram suiker per dag binnenkrijgen...

DRIE KEER de maximum aanbevolen hoeveelheid door de Nederlandse Hart Vereniging! (19)

Dat is triest!

Maar dankzij bedrieglijke voedselbedrijven met gigantische omzetten, krijg je massa’s suiker binnen, zelfs wanneer je gezond probeert te eten, en geef je Candida alles wat het nodig heeft om te woekeren en zich te vermenigvuldigen!

Maar hier is het goede nieuws...
Je Kunt Jezelf Beschermen Tegen Candida
- In Slechts 30 Seconden!
Wij gaan je onze "30 Seconden Oplossing" verklappen zodat je kan genieten van zoete verleidingen zoals rijkelijke Duitse chocoladetaart, cake, zoete taarten , of een kommetje romige ijscrème...

ZONDER een giftige overwoekering van Candida op gang te brengen en je darm te transformeren in een slagveld van gasvorming, opgeblazen gevoel, krampen en vervelende indigestie.

Stel je voor dat meer van het voedsel dat je eet wordt omgezet in energie en NIET in vet...

Beeld je sneller gewichtsverlies in, een supersterk immuunsysteem, een zuivere, jonger uitziende huid en een van top-tot-teen stralende gezondheid!

Is dat niet wat je echt wilt?

Wij tonen je dit en wat je nog veel meer kan bekomen in enkele ogenblikken...

Maar laten we eerst eens kijken naar
SP Probiotica 11
DARMGEZONDHEID VALKUIL #2:
DARMGEZONDHEID VALKUIL #2:
ANTIBIOTICA
SP Probiotica 12
Nieuws gegevens melden dat 80% van de Nederlanders en Vlamingen elk jaar antibiotica krijgen voorgeschreven. (20)

Wij gaan niet zeggen dat je antibiotica volledig moet vermijden.

Ze zijn levensreddende medicijnen en wij zijn dankbaar dat we ze hebben.

Maar als jij of een dierbare de afgelopen 6 tot 12 maanden een antibioticum kreeg voorgeschreven let dan alstublieft even goed op...

Want antibiotica blijken de #1 oorzaak te zijn van de overwoekering van giftige bacteriën in onze darmen vandaag.

Zie je, antibiotica doodt ALLE bacteriën, inclusief de gezonde probiotica die in je darm leven.

En zo ligt je darm dan voor het grijpen...

En ben je vatbaar voor een invasie door toxische microben.

Een studie toonde aan dat één enkele behandeling met intraveneuze antibiotica alles was wat nodig was om een explosie te zien van de schadelijke Clostridium difficile(21).

Wanneer C. diff. overheerst in je darmen, kan dit tot echt vreselijke spijsverteringsproblemen leiden, waaronder ernstige diarree en colitis. (22)

Antibiotica nemen is een normale routine geworden in ons leven.

Ze dienen om ziekten te bestrijden en ons beter te laten worden.

Hoe ironisch eigenlijk dat antibiotica ook een toxische overwoekering kunnen veroorzaken die ons dan kwetsbaar maakt voor vele van dezelfde ziekten waarvoor we ze voorgeschreven kregen en waartegen ze ontwikkeld waren.

Wist je dat 60 tot 70 procent van het immuunsysteem van je lichaam zich in je darmen bevindt? (23)

Wanneer je darm een gezond evenwicht heeft van 85% probiotica / 15% slechte microben, draait je immuunsysteem op volle toeren.

Je voelt je gezond, vitaal en vol energie.

Maar wanneer giftige microben zoals C. diff. en Candida je darmen overwoekeren, bezwijkt je immuunsysteem.

Je wordt gevoelig voor allergieën, verkoudheid, griep en seizoensgebonden ziektes.

Je valt te prooi aan iedere infectie in de buurt of op je werk.

Je bent de hele tijd ziek.

Je neemt het ene antibioticum na het andere en vraagt je af: "Zal ik me ooit weer normaal voelen?"

En het wordt erger...
Verlies Je Nodeloos Energie?
Wanneer Candida overwoekert in je spijsverteringsstelsel, kan het gaten veroorzaken in de delicate darmwand die maar uit één cellaag bestaat.

Deze gaten fungeren als een open kier die toelaat dat toxische microben, bacterieel afval en zelfs minuscule voedseldeeltjes in je interne organen, spieren, gewrichten en hersenweefsel sijpelen...

Dit zet je lichaam in vuur en vlam met pijnlijke chronische ontstekingen tot gevolg en je loopt risico op een aandoening die bekend staat als het “Lekkende Darm Syndroom".

Er zijn al meer dan 10.000 onderzoeksdocumenten aan het ”Lekkende Darm Syndroom” gewijd.

Artsen maken een link met chronische ziekten zoals astma, diabetes, reumatoïde artritis, prikkelbare darm, nierziekten, psoriasis, chronisch vermoeidheidssyndroom en hartfalen. (24)
Je kan begrijpen waarom Hippocrates, de vader van de moderne geneeskunde, ooit verkondigde:

"Alle ziekte begint in de onderbuik" .

Hippocrates
SP Probiotica 13
Wanneer je jouw darmen geneest, verbetert ELK aspect van je gezondheid.

Wat zou je ervan vinden wanneer wij je vertellen dat er een snelle, eenvoudige manier bestaat om een einde te maken aan de giftige overwoekering van slechte microben die je darm besmetten?

Zou dat iets zijn waarin je interesse hebt?

Het duurt slechts 30 seconden per dag en brengt de populatie van goede en slechte microben in je maag-darmstelsel opnieuw in evenwicht zodat je geen last meer hebt van spijsverteringsproblemen, je jezelf tegen het Lekkende Darm syndroom beschermt en geniet van alle voordelen van een schone, gezonde darm.

Wanneer dat gebeurt, heb je niet langer last van gasvorming, een opgeblazen gevoel en maagzuur.

Wanneer je spijsvertering verbetert, gaat je energieniveau omhoog omdat je meer voedingsstoffen binnenkrijgt van het voedsel dat je eet.

Je metabolisme stijgt en je vindt het makkelijker om kilo's te verliezen op je buik, in je taille, op je heupen en dijen.

Je supersterke immuunsysteem in staat is je te beschermen tegen verkoudheid, griep en ernstige ziekten.

En het beste nieuws is...

Dat er een revolutionaire nieuwe manier bestaat om SNEL de giftige overgroei van slechte microben in je darm op te ruimen, zodat je kan genieten van de gezondheid en het leven dat je verdient.

Deze revolutionaire manier is de “Nutrifoodz Probiotica”
probiotic1 350x
Je zal heel tevreden zijn omdat de “Nutrifoodz Probiotica“ heel gemakkelijk te gebruiken is en je heel snel voelt dat het werkt.

Slechts twee maagwand resistente capsules Nutrifoodz Probiotica per dag voorzien je maag-darmstelsel van 7 unieke probiotica-stammen die als een INTERVENTIE-team met speciale wapens en tactieken werken om Candida, Clostridium diff., Escheria Coli en andere toxische microben die je darm en je gezondheid vernietigen, te neutraliseren.

Vernietig de giftige overwoekering van Candida en andere slechte microben in je darmen en ook jij kan binnenkort ook een nieuwe, gezondere versie van jezelf worden.
probiotyki_siatka
Leslie uit Berg-op-Zoom: "Ik kocht drie potjes en na dit een paar dagen te hebben ingenomen, merkte ik dat mijn symptomen van zure reflux en een opgeblazen gevoel verminderden. Nu, bijna drie weken later, heb ik helemaal geen symptomen meer. Ik kan nu ALLES eten zonder problemen!

"Ik probeerde alles, van appelazijn met knoflook en gember tot het elimineren van alle zure voedingsmiddelen. Ik heb gedurende twee weken Omeprazol geprobeerd, maar dat hielp niets om de symptomen te stoppen en was alleen een lapmiddel.

"Ik vond je product door op internet te zoeken en allerlei materiaal over mijn probleem te lezen. Ik probeerde het en ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Heel erg bedankt Katja voor een oplossing voor mijn probleem!"
* Disclaimer: Resultaten zijn niet standaard. Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Deze verklaring is niet beoordeeld door een overheidsorganisatie.
Caroline H. uit Brasschaat: "Ik begon Nutrifoodz Probiotica Balans te gebruiken omdat het mij werd aanbevolen door een verpleegster die mijn darmproblemen door en door kende. Dit werkte ook het beste voor haar darmproblemen.

"Geen enkel dieet of andere behandeling gaf me enige verlichting. Voor mij zijn de voordelen van Nutrifoodz Probiotica Balans het gebruiksgemak en dat het werkt voor mij!"

Na getuige te zijn geweest van hoe Nutrifoodz Probiotica Leslie, Caroline en honderden andere klanten hielp, ben ik ervan overtuigd dat iedereen een supplement met hoogwaardige probiotica zou moeten innemen.

Ik ben niet de enige voedingsconsulente of dokter die gelooft dat probiotica een essentieel supplement zijn voor een goede gezondheid.
Turbo Probiotica - Organico Labs 2022-10-22 13-13-43
Turbo Probiotica - Organico Labs 2022-10-22 13-13-56
Wij zijn het met Dr. Goossens eens dat we dagelijks een probioticum moeten nemen.

Waarom hebben wij in Nutrifoodz Probiotica vertrouwen wat de gezondheid van onze familie & vrienden betreft? Eenvoudig hierom:

Het is het veiligste en meest effectieve probioticum dat wij kennen.

Er is veel verschil in probiotica.

Sommige werken beter dan anderen.

Sommige werken helemaal niet.

Hoe kun je er zeker van zijn dat een probioticum zijn geld en het innemen waard is ?

Dr. David Mossel, was professor en hoogleraar voedselmicrobiologie aan de Katholieke Universiteit van Leuven, en een van 's werelds toonaangevende experts op het gebied van de spijsvertering, stelde dat een probioticum van hoge kwaliteit moet voldoen aan de volgende drie criteria om veilig en effectief te zijn:
Het probioticum moet LEVENDE gunstige bacteriën bevatten en ze moeten IN LEVEN BLIJVEN tijdens productie en opslag.
Het probioticum moet in de darm kunnen overleven. Veel van de probiotica die te koop zijn, werken niet omdat ze de agressieve, zure omgeving van je spijsverteringsstelsel niet kunnen overleven.
Het probioticum moet verschillende stammen van goede bacteriën bevatten. (15)
Dat zijn veeleisende criteria, niet?

Laat me je tonen waarom Nutrifoodz Probiotica niet alleen aan de strikte criteria voldoet, maar ze ook OVERTREFT.
Dit Is Waarom Nutrifoodz Probiotica Echt Werkt
Ten eerste, geen enkel ander supplement dat we zagen, kan op tegen de krachtige mix van 7 unieke probiotische stammen die wij in Nutrifoodz Probiotica hebben opgenomen.

Wij hebben er de volgende probiotische stammen ingestoken: L. Plantarum en P. Acidophilus. Deze helpen om gasvorming, opgeblazen gevoel, maagrampen en indigestie te verminderen door de groei en overwoekering van slechte microben in je maagdarmkanaal te verminderen. (28)

We hebben B. Bifidum opgenomen vanwege zijn bewezen vermogen om de opname van voedingsstoffen te bevorderen, met name de opname van B-vitamines, zodat je meer van wat je eet omzet in energie en niet in vet. (29)

We hebben stammen toegevoegd zoals L.Helveticus-LH76 die indigestie, lactose-intolerantie en andere voedselovergevoeligheden verminderen; soorten die je immuniteit versterken; en stammen zoals L.Casei-LC89 die beschermen tegen antibiotica-geïnduceerde diarree.
SP Probiotica 18
Het kostte een klein fortuin en in totaal 2,5 jaar onderzoek, maar we hebben een doorbraakformule gemaakt met 7 uiterst unieke probiotische stammen die niet worden gevonden in 99% van de vergelijkbare producten op de markt.

De meeste probiotica-supplementen bevatten slechts vier tot of vijf soorten gunstige bacteriën.

Zelfs de allerduurste merken bevatten maar vijf of zes soorten.

Maar Nutrifoodz Probiotica is anders.

Wij hebben 7 unieke stammen probiotica in onze formule opgenomen omdat wij wisten dat dit onze klanten zou helpen hun spijsverteringsproblemen te verminderen en opnieuw te genieten van een hernieuwde gezondheid in slechts een paar dagen, geen weken.

Wij weten hoe slecht je jezelf kan voelen wanneer een schadelijke overwoekering van Candida en andere vervelende microben gasvorming, een opgeblazen gevoel, buikkrampen en andere spijsverteringssymptomen veroorzaken.

Wij hebben daarom Nutrifoodz Probiotica zo laten formuleren dat jouw symptomen zo snel als biologisch mogelijk, verminderen.

Hoe durven wij zo een uitspraak doen?

Omdat Nutrifoodz Probiotica een echte pionier is in deze branche...
SP Probiotica 19
We cultiveerden de 7 unieke probiotica stammen in Nutrifoodz Probiotica in de loop van 6 tot 9 laboratorium generaties door ze herhaaldelijk bloot te stellen aan de gifstoffen en bacteriën die je darm besmetten.

Denk aan deze probiotica als een leger van elite soldaten.

Ze kregen telkens weer "gevechtsoefeningen" in ons
door de NVWA geïnspecteerde lab.

Als ze dan in je darmstelsel komen, weten ze precies hoe ze slechteriken als Candida en C. diff kunnen elimineren.

Want ze zijn opgeleid om dit te doen!

Geen enkel ander supplement dat wij kennen, kweekt hun probiotica gedurende 6 tot 9 laboratoriumgeneraties.

Daarom merken veel van onze klanten significante resultaten in een opmerkelijk korte tijd wanneer ze Nutrifoodz Probiotica nemen zoals voorgeschreven.
Diana uit Borculo: “Ik kon niets vinden dat mijn indigestie problemen oploste, dus probeerde ik Nutrifoodz Probiotica. Dit werkte! Het is gemakkelijk in te nemen, en het werkt snel.

Het heeft echt mijn problemen opgelost en ik kan nu weer eten zonder bang te hoeven zijn voor pijn”
Janet uit Zuid-Holland: "Ik vind Nutrifoodz Probiotica super omdat ik 4kg ben afgevallen, mijn trouwring weer kan dragen, minder opgeblazen ben en ik minder last van gasvorming heb.

Ik neem het nog maar twee weken, maar in die tijd zie ik er gewoon stukken beter uit, en voel ik me een stuk beter. Kennissen hebben het zelfs opgemerkt.“
Stel je voor dat je weer kan genieten van je lievelingsvoedsel en niet langer bang hoeft te zijn voor gasvorming, een opgeblazen gevoel, maagkrampen of noodreisjes naar de badkamer!

Stel je voor dat je de overwoekering van slechte microben in je maagdarmkanaal, kan omkeren zonder nog langer het risico te lopen op een lekkende darm, auto-immuunziekten, volwassen acne, Hashimoto's, gewrichtspijn, hersenmist, vermoeidheid en andere ernstige gezondheidsproblemen.

Stel je voor dat je nu hetzelfde voedsel eet dat je al altijd at, je NIETS verandert aan je eetpatroon of lichaamsbeweging, en moeiteloos kilo's en centimeters verliest op je hele figuur, omdat je nu je voedsel metaboliseert tot energie, niet tot vet.

Duizenden mannen en vrouwen in Nederland en Vlaanderen hebben hun gezondheid verbeterd dankzij de hulp van Nutrifoodz Probiotica.
Nu is het jouw beurt.
Zolang de voorraad strekt, kun je zonder risico een potje met 30 dagen voorraad van Nutrifoodz Probiotica aanvragen voor slechts € 27.

Wij zijn er ons van bewust dat Nutrifoodz Probiotica iets meer kost dan een hoop andere probiotica-supplementen. Maar in tegenstelling tot deze in massa geproduceerde probiotica die je in de winkels vindt, GARANDEREN wij dat Nutrifoodz Probiotica werkt voor jou - of je hoeft niets te betalen.

Dit is de reden waarom wij je zo'n straffe garantie kunnen geven:
SP Probiotica 20
Ten eerste produceren we Nutrifoodz Probiotica in kleine, op kwaliteit gecontroleerde loten en testen we elk lot tweemaal op veiligheid en effectiviteit:

En dan opnieuw in ons laboratorium op het einde van de productie.

Deze rigoureuze tests door derden garanderen dat Nutrifoodz Probiotica vrij is van toxines en je de voordelen voor je gezondheid en je spijsvertering geeft die je verwacht.
Ten tweede bevat Nutrifoodz Probiotica LEVENDE probiotica-stammen. Om te zorgen dat een probioticum je gezondheid ten goede komt, moeten de bacteriën levend zijn wanneer ze je darmen bereiken.

Jammer genoeg is het rek met supplementen in je plaatselijke drogisterij als een probiotica begraafplaats.

De meeste probiotica hebben een houdbaarheid van 6 tot 12 maanden.

Een schandalig klein geheim is dat massafabrikanten van probiotica niet willen dat je te weten komt dat hun producten vaak al 12 tot 24 maanden oud zijn wanneer ze in de winkelschappen aankomen. Je hebt dus je geld voor niets uitgegeven als het probioticum bij aankomst dood is!
SP Probiotica 21
En dat is niet eens het ergste...

De enkele probiotica met levende stammen zullen niet zo lang in leven blijven.

Slechts 3 tot 6 procent van de actieve probiotica in de meeste supplementen zal de reis naar je darmen overleven.

De meerderheid zal worden vernietigd door je maagzuur lang voordat ze je enig goed kunnen doen.

Maar ook hier verschilt Nutrifoodz Probiotica weer.
Zuur + Galzuur Resistent
Zuur + Galzuur Resistent
Het Wetenschappelijk Bewijs:
We hebben wereldwijd patent op een fermentatiemethode, ontwikkeld door Europese wetenschappers, die garandeert dat de probiotica in onze formule leven wanneer je ze bestelt en dat ze BLIJVEN LEVEN terwijl ze door je maag-darmkanaal reizen.

Nergens ter wereld gebruiken ze deze fermentatiemethode voor de productie van een probiotisch supplement.

Laat ons je tonen welk verschil dit maakt voor je gezondheid.
We hebben één van de best beoordeelde probiotische supplementen getest door ze in een zuur milieu te zetten, vergelijkbaar met je maag.

Zie je hoe probiotica niet in deze omgeving kunnen groeien?

Dat komt omdat ze door het maagzuur worden gedood.

Dode probiotica doen niets voor je gasvorming, je opgeblazen gevoel, je krampen en je zure reflux. Ze zullen op geen enkele manier jouw gezondheid ten goede komen.
SP Probiotica 22
Maar kijk eens naar de resultaten toen we Nutrifoodz Probiotica testen.

Je kan zien hoe de 7 stammen probiotica in Nutrifoodz Probiotica in BLAKENDE gezondheid blijven in deze zure omgeving.

70 tot 90 procent van de probiotica in een enkele dosis Nutrifoodz Probiotica overleven het maagzuur en bereiken je dunne darm in een actieve toestand.
SP-Probiotica-23 (1)d
Een dergelijk krachtige formule kan je effectief helpen de giftige woekering in je darmen te niet te doen, je spijsvertering verbeteren, je energie verhogen, je van je obstipatie, diarree, zure reflux en spastisch colon verlossen.

Ze geeft je immuunsysteem de ultieme ondersteuning bij het bestrijden van ziektes, ze biedt bescherming tegen “het lekkende darm syndroom”, ze verbetert je mentale gezondheid en focus, ze ondersteunt gezonde serotonine niveaus voor een beter emotioneel welzijn.

Duizenden mannen en vrouwen in het hele land gebruiken Nutrifoodz Probiotica al met verbazingwekkende resultaten.
Het is onze droom om Nutrifoodz Probiotica beschikbaar te maken voor iedereen die het wilt, maar omdat de vraag zo hoog is, hebben wij, net zoals met onze andere Nutrifoodz supplementen moeite om steeds voldoende voorraad te hebben.

Nutrifoodz Probiotica is beschikbaar volgens het “wie eerst komt, eerst maalt.” principe.

Laat het niet voor iemand anders zijn!

Scroll verder naar onder om te controleren of Nutrifoodz probiotica momenteel nog beschikbaar is.

Als wij het op voorraad hebben, kan je kiezen uit één potje (voor 1 maand voorraad) of 3 of 6 potjes.

Welk pakket je ook kiest, je hebt steeds onze 14 dagen niet-tevreden geld-terug-garantie.
SP Probiotica 24
RISICOVRIJ 14-Dagen GELD-TERUG GARANTIE!
garantie 100procent
Het werkt zo:

Probeer Nutrifoodz Probiotica vrijblijvend uit bij je thuis zonder risico.

Wij zijn er zeker van dat je tevreden zal zijn over de Nutrifoodz Probiotica en welk effect het op je gaat hebben, maar als je om de een of andere reden zelfs een klein beetje teleurgesteld bent door deze baanbrekende probiotica formule, als je niet snel een vlottere spijsvertering, minder gasvorming, minder opgeblazen gevoel, minder maagkrampen, meer energie en een gevoel van top tot teen goede gezondheid merkt, dan willen wij geen cent van je zuurverdiende geld.

Gewoon je geopende potje terugsturen en wij zullen je elke cent van je aankoop met plezier terugbetalen.

Klinkt dat eerlijk?

Je riskeert zelf niets, omdat wij al het risico voor je op ons nemen.

Hier is wat je vervolgens moet doen:
Leg Je Voorraad Nutrifoodz Probiotica Nu Aan!
Leg Je Voorraad Nutrifoodz Probiotica Nu Aan!
Klik hieronder op de knop "Bestel Nu" (voor éénmalige bestelling) om je voorraad voor één, drie of zes maanden aan te vragen.

Je wordt naar een beveiligde bestel-pagina geleid die dezelfde beveiligingstechnologie gebruikt als je bank en Amazon, zodat je erop kan vertrouwen dat je informatie 100% veilig is.

Vermeld je adresgegevens en betalingsgegevens.

Wij bezorgen je bestelling Nutrifoodz Probiotica direct bij je thuis.

Bestellingen worden op maandag t/m vrijdag door ons verwerkt en verzonden. Bestellingen worden elke werkdag verwerkt.

Nadat wij het pakket verzonden hebben ontvang je dit meestal binnen 1 tot 2 werkdagen in huis.

Scroll dus naar onder en klik op de bestelknop en je zal over een paar dagen genieten van de voordelen van een gezondere, gelukkiger darm!

optie 1

1 x NUTRIFOODZ PROBIOTICA

€ 0,90 PER DAG (1 maand)
probiotica2
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+100.000 trotse Nutrianen

€ 27

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

optie 2

3 x NUTRIFOODZ PROBIOTICA

€ 0,81 PER DAG (3 maanden)
probiotic3
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+100.000 trotse Nutrianen
€ 72,90 € 81,00
100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

optie 3

6 x NUTRIFOODZ PROBIOTICA

€ 0,77 PER DAG (6 maanden)
pro6
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+100.000 trotse Nutrianen
€ 137,70 € 162,00
100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure
Heb je niet lang genoeg geleefd met de pijn en het ongemak van je spijsverteringsproblemen?

Waarom niet profiteren van deze risicovrije gelegenheid om vandaag Nutrifoodz Probiotica te proberen en jezelf maanden en jaren van pijn, frustratie en ellende besparen?

Klik dus nu op de groene bestelknop.

Je zal zo blij zijn dat je het gedaan hebt.

Wij hopen dat je door dit vandaag te lezen een aantal dingen hebt ontdekt die een grote, positieve invloed op je gezondheid zullen hebben.

Voordat we afscheid nemen, willen wij je darmgezondheid valkuil #3 verklappen:
DARMGEZONDHEID VALKUIL #3:
DARMGEZONDHEID VALKUIL #3:
FRUIT & GROENTEN
SP Probiotica 25
Dit verbaasde ons echt!

Wij dachten altijd aan groenten en fruit als één van de gezondste dingen die je voor jezelf en je gezin in huis kan halen.

En ze kunnen zeker gezond zijn.

Maar er schuilt een zeer gevaarlijk probleem in veel van de groenten en fruit in je plaatselijke supermarkt.

Dit probleem kan leiden tot pijnlijke spijsverteringklachten en kan je risico op bepaalde kankers aanzienlijk verhogen. WIj hebben het over de pesticiden en andere chemicaliën die worden gevonden in naar schatting 64% van de in de winkel gekochte fruit en groenten. (30)

Het is echt angstaanjagend.

Je vult je winkelwagentje met appels, wortelen, selderij, boerenkool en andere producten omdat je gezond probeert te eten.

Maar in feite zijn deze vruchten en groenten bedekt met onzichtbare giftige pesticiden die je ziek of moe kunnen maken, je een opgeblazen gevoel geven en kunnen leiden tot spijsverteringsproblemen zoals chronische constipatie, diarree en buikkrampen. (31)

Het meest angstaanjagende is dat de meesten van ons geen idee hebben hoe algemeen voorkomend dit probleem werkelijk is.

De Voedingsinspectiedienst bracht onlangs een lijst uit met de meest bespoten groenten en fruit en de resultaten waren schokkend. (32)
SP Probiotica 26
En wat denk je van aardbeien?

Een van onze favoriete zomer tussendoortjes.

Wel...

Op slechts één aardbei zitten 13 verschillende bestrijdingsmiddelen.

Bah!

Maar dit is nog niet alles...
SP Probiotica 27
SP Probiotica 28
Als je moeite doet om gezond te eten, is de kans is groot dat je weet dat kool heel gezond is.

Deze groene bladgroente was de laatste jaren een ware rage bij gezondheidsfanaten.

Maar recent onderzoek, uitgevoerd door wetenschappers, vond een verbazingswekkende 51 verschillende pesticiden op boerenkool! (33)
Verschillende van die bestrijdingsmiddelen - waaronder DDE en famoxadon - zijn uiterst toxisch en kunnen verband houden met ernstige gezondheidsproblemen, waaronder depressie, geboorteafwijkingen, kanker en de ziekte van Parkinson. (34)(35)

Verse groenten en fruit verdienen een plaats in elk gezond eetpatroon.

Maar wij raden je aan om biologisch te kopen wanneer je maar kunt.

Dan heb je fruit en groenten die je nodig hebt ZONDER extra giftige chemicaliën.

WIj willen je nogmaals bedanken omdat je deze gezondheidspresentatie hebt doorgenomen.

Wanneer je tot hier hebt gelezen, is dat omdat je je darmen echt wil bevrijden van de giftige overwoekering met slechte microben .

Waarom niet je voorraad Nutrifoodz Probiotica aanvragen nu deze nog beschikbaar is en voordat we worden gedwongen om de prijs te verhogen?

Klik op de onderstaande knop en plaats je bestelling nu.

Laat ons de eerste zijn om je te feliciteren met het kiezen voor een nieuw, gezonder leven voor jezelf!

Bedankt voor je tijd en aandacht.

Onthoud... we doen dit samen!

Vitale groetjes,

Nutrifoodz

optie 1

1 x NUTRIFOODZ PROBIOTICA

€ 0,90 PER DAG (1 maand)
probiotica2
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+100.000 trotse Nutrianen

€ 27

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

optie 2

3 x NUTRIFOODZ PROBIOTICA

€ 0,81 PER DAG (3 maanden)
probiotic3
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+100.000 trotse Nutrianen
€ 72,90 € 81,00
100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

optie 3

6 x NUTRIFOODZ PROBIOTICA

€ 0,77 PER DAG (6 maanden)
pro6
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+100.000 trotse Nutrianen
€ 137,70 € 162,00
100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure
N logo
Nutrifoodz is de perfecte oplossing als je gewicht wilt verliezen, kostbare tijd en geld wilt besparen of jouw vleesconsumptie wilt verlagen en je gezondheid wilt verbeteren.

We staan voor je klaar. Maak gebruik van onze expertise. Sluit je aan bij +100.000 Trotse Nutrianen.
DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Nutrifoodz, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Nutrifoodz kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.
Referenties
(1) http://www.foxnews.com/health/2013/11/22/survey-shows-74-percent-americans-experience-gi-discomfort.html
(2) https://www.niddk.nih.gov/health-information/health-statistics/overweight-obesity
(3) https://www.aarda.org/news-information/statistics/
(4) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4425030/
(5) http://thefoodmd.com/gut-imbalance-the-modern-plague-and-hidden-epidemic/
(6) https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/the-benefits-of-probiotics
(7) http://www.mayoclinic.org/what-are-probiotics/art-20232589
(8) https://nccih.nih.gov/health/probiotics
(9) https://www.niddk.nih.gov/health-information/digestive-diseases/digestive-system-how-it-works
(10) http://www.nytimes.com/2013/05/19/magazine/say-hello-to-the-100-trillion-bacteria-that-make-up-your-microbiome.html?mcubz=1
(11) https://www.scientificamerican.com/article/strange-but-true-humans-carry-more-bacterial-cells-than-human-ones/
(12) http://www.caltech.edu/news/microbes-help-produce-serotonin-gut-46495
(13) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4662178/
(14) http://americannutritionassociation.org/newsletter/science-probiotics
(15) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9549102
(16) http://www.calorieking.com/foods/calories-in-cakes-twinkies-golden-sponge-cake-with-creamy-filling_f-ZmlkPTc4MzM2.html
(17) http://www.yoplait.com/product/regular-original-strawberry
(18) https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2014/aug/24/robert-lustig-sugar-poison
(19) http://www.heart.org/HEARTORG/HealthyLiving/HealthyEating/Nutrition/Sugar-101_UCM_306024_Article.jsp#.WbsXBNOGMlI
(20) https://www.cbsnews.com/news/cdc-4-out-of-5-americans-prescribed-antibiotics-each-year/
(21) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3926343/
(22) http://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/c-difficile/home/ovc-20202264
(23) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2515351/
(24) http://www.webmd.com/digestive-disorders/features/leaky-gut-syndrome#1
(25) http://www.drperlmutter.com/learn/resources/probiotics-five-core-species/
(26) https://www.provenancemeals.com/blog/2017/3/1/listen-to-your-gut-talking-gut-health-with-dr-frank-lipman
(27) http://www.nature.com/nrgastro/journal/v11/n8/full/nrgastro.2014.66.html?foxtrotcallback=true
(28) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5031164/
(29) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3601187/
(30) https://www.centerforfoodsafety.org/healthy-home/3274/cfs-healthy-home/tips-for-a-healthy-home/3526/top-5-pesticide-laden-fruits-and-vegetables#
(31) http://www.huffingtonpost.com/dr-mercola/bt-corn_b_2442072.html
(32) https://www.ewg.org/foodnews/#.WbsemdOGMlI
(33) https://www.ams.usda.gov/sites/default/files/media/2008 PDP Annual Summary.pdf