Porties: 4 | Bereidingstijd: 20 min
Romige Pestobonen is een heerlijke en voedzame maaltijd die snel te maken is en boordevol smaak zit. De romige kokosmelk gecombineerd met de rijke smaak van veganistische pesto maakt deze bonenschotel een verfijnde en makkelijke keuze voor een lichte lunch of een bijgerecht.
Plantaardige Eiwitten: Witte en rode bonen leveren een uitstekende bron van plantaardige eiwitten die belangrijk zijn voor spierherstel, -groei en het behoud van een gezond metabolisme.
Romige Pestobonen is een voedzaam en smakelijk gerecht dat een perfecte balans biedt van eiwitten, gezonde vetten, vitamines en mineralen. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een lichte, maar vullende maaltijd die snel en gemakkelijk te maken is.

Ingrediënten:
- 520 gram mix van witte en rode bonen uit blik
- 240 ml lichte kokosmelk
- 32 gram veganistische pesto,
- gedeeld
- 1 teentje knoflook
- 8 gram peterselie, gehakt

Voedingswaarden
- Energie: 207 kcal
- Koolhydraten:27 gr
- Eiwitten: 9 gr
- Vetten: 7 gr

Scan de code met de foodtracker-app
Zo maak je dit gerecht (bereidingswijze):
- Doe ⅓ van de bonen, kokosmelk, de helft van de pesto en knoflook in een blender. Mix tot een gladde massa. Voeg een scheutje water toe als nodig is om te verdunnen.
- Giet in een pan met de resterende bonen. Laat 5-7 minuten sudderen tot het door en door warm is. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel over kommen en werk af met de overgebleven pesto en peterselie.
- Serveertip: volkorenbrood.
SMAKKELIJK!!!
