Porties: 2 | Bereidingstijd: 13 min
Kaneelpap met Gebakken Banaan is een heerlijke, voedzame en verwarmende maaltijd die ideaal is voor een energiek ontbijt. De combinatie van havermout, kaneel, gebakken banaan en sinaasappel biedt niet alleen een smaakvolle traktatie, maar zit boordevol gezondheidsvoordelen.
Gezonde Vetopties: Geroosterde zadenmix bevat gezonde vetten, zoals omega-3-vetzuren, die gunstig zijn voor het hart, ontstekingen verminderen en de hersenfunctie ondersteunen.
Kaneelpap met Gebakken Banaan is een smakelijke en voedzame maaltijd die boordevol vezels, eiwitten, vitaminen en gezonde vetten zit. Het is een geweldige manier om je dag goed te beginnen met een energierijke, verzadigende maaltijd die zowel gezond als heerlijk is!

Ingrediënten:
- 80 gram havermoutpap
- 150 ml amandelmelk,
- ongezoet
- 1/2 theelepel gemalen kaneel
- 1 rijpe banaan, in vieren gedeeld
- 1/2 sinaasappel, geschild en geperst
- 200 gram natuurlijke soja yoghurt
- 2 theelepels geroosterde zadenmix

Voedingswaarden:
- Energie: 355 kcal
- Koolhydraten: 62 gr
- Eiwitten: 11 gr
- Vetten: 7 gr

Scan de code met de foodtracker-app
Zo maak je dit gerecht (bereidingswijze):
- Meng in een pan de havermout, amandelmelk, 450 ml water en kaneel. Breng aan de kook, zet dan het vuur laag en laat 5 minuten koken, roer vaak, tot de havermout is ingedikt.
- Doe ondertussen de banaan in een voor de magnetron geschikte schaal met sinaasappelschil en sap. Dek af en zet 1½-2 minuten op hoge stand in de magnetron tot ze zacht zijn.
- Verdeel de pap over kommen en vul aan met yoghurt, gebakken banaan en geroosterde zaden.
- Opmerking: Gebruik een voorgeroosterde zadenmix of rooster de zaden 1-2 minuten in een droge pan op voor het serveren.
SMAKKELIJK!!!
