Wat betekent de community van Nutrifoodz?

In de Nutrifoodz Community kan je participeren via een online sociaal platform dat specifiek ontworpen werd voor en door Nutrianen! Je zou het kunnen vergelijken met een socialmedia platform, enkel wordt er bij de Nutrianen gefocused op alles wat met een healthy lifestyle te maken heeft, met persoonlijke ontwikkeling en met het creëren van gezonde en fitte mensen die willen werken aan een betere wereld.

Waarom?

Onze belangrijkste missie bij Nutrifoodz is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te gaan hanteren. Dit doen we uiteraard door een goed uitgebalanceerd gamma te bieden van uiterst gezonde voedingsmiddelen, die gezondheidsvoordelen opleveren voor het lichaam en voor de geest.

Bovendien maken we onze Nutrianen ook duidelijk welke ecologische en humanitaire redenen er gebonden zijn aan de selectie en productie van onze producten. Zo kunnen we ons samen milieu-en klimaatbewuster maken. #forabetterplanet

Maar daar stopt het niet voor ons! Eigenlijk is dit slechts het begin en de eerste fundamentele stap van onze ware missie.

Hoe?

We willen mensen inspireren om de beste te versie worden van zichzelf. #creatingbetterhumans

Dit houdt in dat we starten bij de voeding, aangezien dit aan de basis van onze gezondheid ligt en ook de brandstof is voor ons organisme.

Maar vervolgens willen we ook je geest gaan voeden! Enerzijds door noötropische (brein versterkende) ingrediënten toe te voegen aan onze producten. Maar anderzijds ook door motiverende content met je te delen over persoonlijke ontwikkeling, mindset en mindfulness. En hoe je deze kan aanpassen en versterken, door bijvoorbeeld meditatie en ademhalingstechnieken aan te leren en te gaan gebruiken.

We willen we ook het belang van fysieke inspanningen gaan benadrukken bij het bekomen en behouden van een gezonde geest in een gezond lichaam. Daarom willen we via de community ook tal van trainingvideos met jullie delen over fitness en yoga.

Kortom gaan we met de Nutrifoodz Community een stap verder in het scheppen van betere mensen!

Voor ons houdt dit vooral in dat we willen inspireren en de nodige tools willen bieden voor iedereen die de allerbeste versie van zichzelf wilt vinden, door deze zelf te creëren!

We willen een gemeenschap zijn waar we met ons allen over deze fascinerende onderwerpen kunnen communiceren en mekaar kunnen helpen, motiveren en inspireren.

Wat kan je in de Nutrifoodz Community terugvinden?

De Nutrifoodz community is een sociaal platform waar jij je als Nutriaan gaat aanmelden en een persoonlijk profiel aanmaakt.

Als Nutriaan raden we je dit ook ten sterkste aan om dit te doen, aangezien het je echt zal helpen met het bereiken van je mentale en fysieke doelen!

En omdat je er op een leuke en interactieve manier in contact komt met andere Nutrianen.

Je vindt er heel wat trainingen en cursussen die je aan de hand van videos en ebooks kunt volgen. Ook kookcursussen en leuke recepten vind je hier terug. Stelselmatig zal er ook meer en meer content beschikbaar gemaakt worden, omtrent verschillende onderwerpen.

Het leuke aan deze trainingen is, dat je er punten mee kan winnen. Hoe meer punten je verdient, hoe meer autoriteit je krijgt binnen de community.

Anderzijds vindt je in de rubriek “Boards” een opsomming van heel wat verschillende onderwerpen zoals o.a recepten, afslanken, krachtraining, yoga, spiritualiteit en nog veel meer..

Via deze boards ga je met andere Nutrianen rond deze bepaalde onderwerpen communiceren en informatie met mekaar delen. De mogelijkheid bestaat ook om mekaar privéberichten te sturen.

Uiteindelijk zal het platform blijven evolueren en zal er steeds meer op te doen zijn. Ook zal er stelselmatig meer content, trainingen en cursussen beschikbaar worden gemaakt .

We houden je hier uiteraard van op de hoogte!

Wanneer je op de community gaat starten, raden we je ten eerste aan om de introductievideo te bekijken en vervolgens de gratis Nutrifoodz startgids te downloaden, waar je nog heel wat extra info krijgt rond de Nutrifoodz missie en de Nutrifoodz producten.

Aarzel dus niet om je snel aan te melden en een profiel aan te maken bij de Nutrifoodz Community.

Zo kom je met andere Nutrianen en leden van het Nutrifoodz team in contact, zodat jij samen met onze community de beste versie van jezelf gaat creëren en de wereld kunt verbeteren!

PS: Ontdek hier een uitgebreide onafhankelijke review over Nutrifoodz op fitteronline.nl