Home / Mind /

Krijg CONTROLE over je GEEST en realiseer alles wat je wilt! 9% is al wat je nodig hebt...

Alles wat je ervaart en rond je ziet is geen realiteit, het is JOUW perceptie van de realiteit! Je ziet je leven niet zoals het is, je ziet je leven zoals JIJ bent! Jij bent dus datgene waaraan gewerkt moet worden, tenzij je niet wilt dat er veranderingen optreden in je leven.

Neem controle over jezelf en je geest en neem de controle over je leven!

De kracht van het manifesteren met gedachten is één van de meest onderschatte concepten ooit!

Denk jij soms na waar jij over nadenkt? Sta jij soms stil bij de inhoud van jouw gedachten?

Wanneer je dit doet en het lukt je om hier controle over te krijgen, dan bepaal je zelf de richting dat jouw leven gaat!

De meest succesvolle mensen zijn vaak enorm zelfbewust. Ze zijn bewust van wat ze doen, van wat ze denken en hoe ze worden waargenomen.

In dit artikel nemen we een diepere kijk op de kracht van jouw DENKEN.

Belangrijke feiten

Een mens denkt gemiddeld 75.000 gedachten per dag. Wat nu echt ongelooflijk maar waar is, is dat 91% van die gedachten, identiek zijn aan de gedachten van de voorgaande dag, de dag daarvoor en de dag daarvoor...

91% van jouw dagelijkse gedachten zijn dus repetitieve gedachtepatronen. Dit is een wetenschappelijk bewezen feit! Nu je dit weet is het misschien minder verbazingwekkend dat er zoveel mensen klagen dat er maar niets veranderd in hun leven.

We kunnen hier uit concluderen dat de resterende 9% van jouw dagelijkse gedachten, een uiterst belangrijke rol hebben om de richting en de kwaliteit van je leven te bepalen.

Verschilt jouw huidige leven met het leven dat je zou willen hebben? Dan schuilt de oplossing dus in die 9%!

Deze 9% zijn je meest belangrijke gedachten, want het zijn de gedachten waar je controle over gaat krijgen.

Deze gedachten werken als magneten, ze trekken namelijk hun eigen inhoud aan. Zijn ze gevuld met negativiteit, dan zullen ze negativiteit aantrekken. Zijn ze gevuld met ambitie, zelfvertrouwen en positiviteit, dan zullen positieve ervaringen en succes jouw richting uitkomen.

9% van jouw dagelijkse gedachten bepalen de richting van je leven! Zijn deze gedachten niet gunstig voor je, dan gaat je leven de verkeerde richting op...

Vandaar dat men weleens zegt dat het verschil tussen WINNEN en VERLIEZEN, minimaal is.

Heb jij de controle over je gedachten?

Het beste advies dat we je kunnen geven is om hier NU bewust van te worden en er gebruik van te maken in je eigen voordeel. Zodat jij controle gaat nemen over die variërende 9% van je dagelijkse gedachten, om je leven exact in de richting te laten gaan dat jij verlangt!

Ga bewust gedachten denken die gunstig voor je zijn. Als je dit niet doet, gaan deze gedachten gevuld worden met zelfbeklag en gaan je gedachten zich gedragen als virussen in je geest.

Wat gebeurt er wanneer een computer virussen heeft? Hij werkt niet meer optimaal, hij gaat slechter en trager functioneren en zeker NIET maximaal presteren.

Je controleert letterlijk je leven met je gedachten! Alles start bij een gedachte...

Denk nu eens aan een voorwerp, eender welk voorwerp waar je nu zicht op hebt. Laat ons zeggen de bank of stoel waar je nu op zit.

Ooit was dit voorwerp ook een gedachte... tot de ontwerper ervan, zijn gedachte in een realiteit transformeerde. Wat begon bij een gedachte, werd geleid naar een ontwikkelingsproces om uiteindelijk gematerialiseerd te worden.

Dit is het geval met alles in het leven, elk voorwerp, concept, filosofie, technologie, etc... startte ooit bij een gedachte.

Wanneer we een nieuwe gedachte denken, wordt er letterlijk een nieuwe ruimte gecreëerd in onze geest, in ons brein, in ons leven...een ruimte die vóór die gedachte nog niet bestond.

Op dat moment gaat je onderbewustzijn en je bewuste geest deze ruimte vullen met de mensen, plaatsen, middelen en kortom alle details die te maken hebben met de materialisatie van die bepaalde gedachte. DIT IS DE WARE KRACHT VAN HET DENKEN!

Wat is nu jouw opdracht?

Ga eens nadenken over de zaken die jij graag realiteit wilt zien worden...en denk hier zoveel mogelijk en herhaaldelijk over na!

Datgene waar je zoveel aan denkt, dat het als een obsessie voelt, is ook datgene dat zich zal manifesteren.

Bij de meeste mensen zijn de 9% gevuld met stressvolle gedachten over nieuwe obstakels die in hun leven "kunnen" optreden.

JOUW GEEST IS EEN WAPEN! NEEM DE CONTROLE EN RICHT HET IN DE JUISTE RICHTING! IN DE RICHTING VAN ALLES WAT JE WILT IN HET LEVEN!

Het grootste probleem is dat de meeste mensen zonder het te beseffen hun “wapen” richten in de richting van alles wat ze niet willen in hun leven...en hierdoor juist dat aantrekken door er herhaaldelijk aan te denken.

Het Reticulair Activatie Systeem (RAS) van je brein

Het reticulair activatie systeem is een zeer belangrijk en super krachtig systeem in je hersenen dat werkt als een soort filter voor jouw realiteit.

Het is de filter waardoor je alles waarneemt en het dient om geen aandacht te geven aan alles wat onbelangrijk voor je is. Je voelt je bloed niet stromen door je aders, je bent niet bewust van je ademhaling of van je hartslag. Er worden letterlijk duizenden interne en externe prikkels gefilterd, zodat je geest er niet door verzadigd wordt. Het zorgt ervoor dat enkel de belangrijke zaken toegestaan worden in je bewustzijn. Anders zou je knettergek worden.

Hoe detecteert het RAS wat er juist belangrijk voor je is?

Door zich te baseren op jouw meest frequente gedachten. Als iets belangrijk voor je is, gaat het RAS het voor je onthullen door gebruik te maken van al je zintuigen.

Een concreet voorbeeld: Wanneer je een nieuwe auto wilt kopen (laat ons zeggen een witte Fiat 500), dan ga je plots overal op de baan witte versies van dit model opmerken. Je ziet nu veel vaker een witte Fiat 500 op de baan, dan ooit tevoren.

Wil dit nu zeggen dat deze wagens er voorheen niet waren, of minder rondreden? Tuurlijk niet! Deze wagen is nu gewoon belangrijk voor je...en maakt nu deel uit van jouw Reticulair Activatie Systeem waardoor jouw brein dit automatisch detecteert.

NU KOMT HET MAGISCHE GEDEELTE VAN DIT SYSTEEM...

Wat als jij je brein kunt programmeren...zodat de “witte Fiatjes” van je geest, jouw visies, jouw doelen, jouw ambities en jouw dromen gaan waar maken?

Je wordt dan automatisch aangetrokken en attent gemaakt op alles dat je nodig hebt om je wensen te vervullen!

Hoe doe je dat dan?

Altijd bewust blijven van hoe het RAS in je brein functioneert en hier naar handelen.
 • Herhaaldelijk denken aan je doelen
 • Herhaaldelijk je doelen herbekijken
 • Herhaaldelijk je doelen visualiseren
Wanneer je hier bewust van bent, kan je creatief zijn en trucjes gebruiken om je RAS te programmeren en te activeren. Geef je zintuigen prikkels die met je doelen te maken hebben.
 • Is er bepaalde muziek die jou motiveert of een lied dat je altijd doet denken aan wat je eigenlijk wilt in je leven? Zet dit lied dan elke ochtend op!
 • Wist je dat mensen gemiddeld 400 maal per dag naar de smartphone kijken? Zoek een belangrijke boodschap of een beeld dat alles te maken heeft met jouw doelstellingen en stel deze in als achtergrond van je smartphone. Nu zal je RAS hier 400 maal per dag door geprikkeld worden.
 • Maak briefjes met belangrijke boodschappen of neem foto's van de zaken die jij wilt in je leven en plak deze aan je spiegels, aan je koelkast en overal waar je vaak naar kijkt.
 • Verzin zelf zoveel mogelijk trucjes om je heel de dag door eraan te herinneren dat je tijd kostbaar is en dat je je doelen niet uit het oog mag verliezen als je ze ECHT wilt realiseren!
Wanneer je echt iets wilt bereiken moet je er door geobsedeerd zijn, zodat je er constant aan denkt. Dit is waarom succesvolle mensen succes hebben. Het heeft NIETS met geluk te maken, de opportuniteiten die geleid hebben naar hun succes verkregen ze NIET door geluk maar hebben ze ZELF gecreëerd!

Wanneer we dit concept zouden uitleggen in termen van religie of spiritualiteit, zouden we kunnen spreken over “tekens” die ons gegeven worden door een hogere macht zoals god of het universum.

Waneer we het vanuit een wetenschappelijk standpunt bekijken, kunnen we concluderen dat we deze “tekens” zelf creëren omdat we iets echt willen en vastberaden zijn.

Belangrijk om te onthouden

Wil jij je doelen bereiken en al je dromen vervullen?

Neem dan controle over je gedachten en richt ze als een wapen op je leven, je doelen en je dromen. Hierdoor trek je net zoals een magneet alles aan wat je wilt!
 • Neem controle over je gedachten
 • Elimineer gedachten die niet gunstig voor je zijn
 • Vervang deze met gedachten die wel gunstig voor je zijn
 • Train jezelf op het repetitief denken van deze gedachten
 • Geloof in jezelf en weet dat niets voor niemand onbereikbaar is
 • Besef dat je brein een magisch orgaan is dat alles voor jou kan realiseren! Hoe meer jij dit fenomenaal orgaan bestudeert, hoe beter je het zult begrijpen en hoe beter je het in jouw voordeel kan gebruiken!
 • Gebruik trucjes om je Reticulair Activatie Systeem te programmeren
 • Visualiseer dagelijks wat je wilt bereiken. Doe dit letterlijk zoals een video in je geest af te spelen waarin je jezelf ziet in de wereld van jouw succes
 • Wees niet algemeen met je gedachten, maar specifiek over de zaken die je wilt
 • VERLIES JE DOELEN NOOIT UIT HET OOG!
Je kunt het!

What you think, you become..
- Buddha -

Auteur: Joshua

Gepassioneerd door sport, muziek en het nastreven en promoten van een healthy lifestyle. Mijn carrière als sportmodel en fitnesscoach is het fundament van de roeping om mijn kennis met een groter publiek te delen. Daarom heb ik me gericht op het schrijven van motiverende en instruerende blog artikels voor Nutrifoodz. Ook is mijn missie om mensen te inspireren om hun geest, lichaam en ziel in balans te brengen, zodat ook zij hun eerste stappen kunnen zetten naar het creëren van hun beste zelf en een betere wereld.

1 x NUTRIFOODZ COMPLETE

vanaf € 1,43 per shake
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+49.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

1 x NUTRIFOODZ GOLD

vanaf € 0,62 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+49.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

1 x NUTRIFOODZ GREENS DETOX

vanaf € 0,62 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+49.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure
Let op: Haal nu het pakket in huis, probeer het 14 dagen zonder risico. Deze exclusieve aanbieding is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Onze 100% Geen-Risico Belofte

Bestel nu zonder zorgen. Probeer het gewoon 14 volle dagen uit en als het voor jou niet zou werken, dan krijg jij je gezonde investering gewoon terug! Er is absoluut geen enkel risico om het even te proberen. Zelfs indien je de smaak niet lekker zou vinden, krijg jij je geld terug!

Vergeet niet dat het kan gebeuren dat we tijdelijk geen voorraad hebben - omdat dit een volledig natuurlijk en hoogwaardig product is, hebben we een zeer beperkt aanbod van alle afzonderlijke ingrediënten.

1 x NUTRIFOODZ COMPLETE

vanaf € 1,43 per shake
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+49.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

1 x NUTRIFOODZ GOLD

vanaf € 0,62 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+49.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

1 x NUTRIFOODZ GREENS DETOX

vanaf € 0,62 per portie
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+49.000 trotse Nutrianen

inclusief gratis verzending

100% Geen-Risico Belofte
Niet tevreden = Niet betalen
secure

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *